Ege Postası
Geri

CHP'de eski yöneticiler bir araya geldi: Üç önemli konu masaya yatırıldı

CHP İzmir'de aralarında eski ilçe başkanları ve eski il yöneticilerinin de bulunduğu bir grup partili bir araya geldi. Toplantıda, danışma kurullarının yapılması gerektiği vurgulanırken, ön seçim çağrısı yapıldı. Öte yandan normal kongre takviminin zamanında yapılması için görüş birliğine varıldığı açıklandı.
CHP'de eski yöneticiler bir araya geldi: Üç önemli konu masaya yatırıldı
Haberler / Yerel Politika
3 Temmuz 2021 Cumartesi 18:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP İzmir’de 2011 ile 2016 yılları arasında görev yapan ve şu anda aktif görevi olmayan önceki dönem ilçe başkanları ve il yöneticileri geniş katılımlı kahvaltıda buluştu.
Örgüt içinde barışın ve sevginin ön planda olması gereğinin öne çıktığı toplantıda; örgütsel sorunlar ve kaybedilen belediyelerle ilgili süreçler konuşuldu.
Özellikle Danışma Kurulu toplantılarının yapılması ve bundan sonraki tüm aday belirleme süreçlerinde örgütün iradesine yani ön seçime başvurulması gerekliliğinin vurgulandığı toplantıda, kongre takviminin normal sürecinde işletilmesi gerektiği konusunda görüş birliğine varıldığı belirtildi.
Pandemi süreciyle uzun süredir bir araya gelinememesi sebebiyle düzenlenen bu kahvaltının bir hasret giderme vesilesi olduğu ifade edildi.
Geçmişte farklı görevler üstlenmiş üyelerin bir arada olduğu kahvaltıda toplantıların genişletilerek tekrarlanmasının kararlaştırıldığı açıklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası