Ege Postası
Geri

CHP'de sancılı start: Askı boş kaldı

CHP’de gençlik kolları kongre takvimi sancılı start aldı. Genel Merkez tarafından duyurulan kongreler takvimine göre 17 Kasım’da üye çizelgeleri askıya çıkarılıp ilan edilip bir gün askıda kalacaktı. İzmir'de ilçe başkanlıklarına giden partili gençler üye listelerinin asılmadığını gördü. Listeler Genel Merkez tarafından ilçe ve il başkanlıklarına henüz ulaştırılamazken, askı boş kaldı. İlçelerde bir çok tutanak tutuldu. Genel Merkez'den gelen bilgilere göre takvim bir hafta ertelenecek. CHP'de sancılı start: Askı boş kaldı
CHP'de sancılı start: Askı boş kaldı
Haberler / Yerel Politika
17 Kasım 2015 Salı 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de olağan kongre takvimi devam ederken, gençlik kolları ve kadın kollarında da süreç başlıyor.

Gençlik Kolları Genel Merkezi, süreci başlatırken, kongre takvimini il ve ilçe başkanlıklarına göndermişti.

Takvime göre 17 Kasım’da üye çizelgelerinin ilçe başkanlıkları ve il başkanlıklarında askıya çıkacağı, 18 Kasım saat 17:00’ye kadar da askıda kalacağı duyuruldu.

İzmir'de partili gençler isimlerini kontrol etmek için ilçe başkanlıklarına gittiklerinde ilçelerde üye çizelgelerinin olmadığını görünce şok yaşadı.

ASKI BOŞ KALDI
Genel Merkez, 17 Kasım’da üye çizelgelerinin askıya çıkarılması gerektiğini gönderdiği genelgeyle duyurmasına rağmen çizelgeler ilçe ve il başkanlıklarına ulaşmadı. Askı boş kaldı.

TUTANAK TUTULDU
İlçe başkanlarının çoğu tutanak tuttu. Tutulan tutanaklar il başkanlığına gönderildi. Tutanaklarda “Gençlik Kolları’nın Genel Merkezi’nin 23.09.2015 tarihli ve 2015/75 sayılı kongre takvimine göre 17 Kasım 2015 tarihinde askıya çıkması gereken üye listelerinin henüz tarafımıza ulaşmadığından askıya çıkarılamamıştır.Bilgilerinize arz ederiz”  denildi.

EVSEN: LİSTELER GELMEDİ
CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Evsen, “Genel Merkez’de bir aksama olmuş. Halen listeler gelmedi. Bizde bekliyoruz. İlçelerle konuştuk.Tutanak tuttular” dedi.

Genel Merkez'den gelen bilgilere göre takvim bir hafta ertelenecek.


Kadın kolları üye çizelgeleri ise duyurulduğu gibi 16 Kasım'da askıya çıkarıldı.
 
 
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası