Ege Postası
Geri

Akpınar'ın mahallesinde yeniden sandık kuruldu

CHP İzmir'de pazar günü çekiçli saldırıyla gündeme gelen ve yeterli çoğunluk sağlanamadığı için seçimin iptal edildiği Karşıyaka Yalı Mahallesi’nde sandık yeniden kuruldu. Seçimi 246 oy alan belediye/ilçe destekli beyaz liste kazandı. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar her iki listede de yer aldı. Akpınar'ın mahallesinde yeniden sandık kuruldu
Akpınar'ın mahallesinde yeniden sandık kuruldu
Haberler / Yerel Politika
16 Kasım 2015 Pazartesi 17:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Hüseyin Mutlu Akpınar’ın mahallesi olan Yalı’da çift liste yarıştı. Belediye/ilçe destekli beyaz liste ile Özgür Üye Platformu’nun desteklediği mavi liste yarıştı. Başkan Akpınar her iki listede de yer aldı.
 
BEYAZ KAZANDI
Sabah saatlerinde başlayan seçim 16:00'da noktalandı. Oy sayımının ardından kazanan beyaz liste oldu. Yalı Mahallesi’nde yeniden yapılan seçimde sandıktan 360 geçerli oy çıktı. Beyaz liste 246 oy alırken, mavi liste ise 114 oyda kaldı.

40 kişinin delege seçildiği Yalı'da meclis üyeleri Aysel Aksoy, İsfahan Naki, Murat İpek, İl Yöneticisi Hasan Bağlarbunarı, Karşıyaka Eski Belediye Başkanı Cevat Durak'ın oğlu Burak Ali Durak gibi isimler delege olmayı başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası