Ege Postası
Geri

CHP’li vekillerden ilçelere teşekkür ziyareti

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilleri Güzelbahçe İlçe örgütüne teşekkür ziyaretinde bulundu. CHP'li vekillerden Güzelbahçe'de önemli mesajlar:
CHP’li vekillerden ilçelere teşekkür ziyareti
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2015 Pazar 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Aralarında Musa Çam, Tacettin Bayır, Özcan Purçu, Murat Bakan ve Ali Yiğit CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. İlçe Başkanı Kazım Çam, Belediye Başkanı Mustafa İnce, bazı belediye meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin hazır bulunduğu ziyarette milletvekilleri partililere ve ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

VEKİL ÇAM:100. YILDA İKTİDARDAYIZ
Milletvekili Musa Çam; “Bizim 2019’a üç büyük seçime hazırlanmamız gerekiyor. Bizim kendi yol haritamızı 31 mart 2019’a hazırlamamız ve 2019 da Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapmamız gerekiyor. Çünkü 2023 yılında onların da hesabı var, bizim de hesabımız var. Onların 2023 hesabı Atatürk’ün bizlere emanet ettiği laik demokratik cumhuriyeti yıkmak kendi cumhuriyetlerini kurmak. Bizim 2023 yılı hesabımız ise hem cumhuriyetimizin 100. Yılı hem de partimizin 100. Yılıdır. Cumhuriyet Halk Partisi 100. Yılında Türkiye’de Atatürk‘ümüzün bize emanet ettiği laik demokratik cumhuriyeti korumak kollamak ve partimizi iktidar yapmak zorundadır. Bu sebeplerle hepimize tarihi bir görev düşüyor. Bizden sonra gelecek olan çocuklarımıza ve torunlarımıza daha yaşanılabilir daha özgür bir Türkiye’yi emanet etmemiz gerekiyor” dedi.

BAYIR:KILIÇDAROĞLU’NUN KELLESİNİ VERMEYECEĞİZ
İzmir modelinin Anadolu’ya taşınmasını gerektiğini savunan Milletvekili Tacettin Bayır; “32 yıllık siyasi yaşamımda hiç bu kadar adaletsiz bir seçim yarışı görmedim. Siyasi partilere hiç bir yardım yapılmazken AKP’ye cumhurbaşkanı örtülü ödeneğinden para harcandı. 2019 yılında Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Belediye Başkanlığı seçiminin birarada olma ihtimali çok yüksek. Planlamamızı şimdiden yaparak sanki yarın seçim olacakmış gibi sahaya inmemiz gerekiyor. En alt kademedeki parti üyemizden, kadın kollarımızdan, gençlik kollarımızdan, ilçe teşkilatları, il örgütünün tamamında yeniden bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Artık yanlış yapmamak zorundayız dışarıdan müftü alıp bizde de müftü var deyip bu partiyi büyütemeyiz. Partimizi genel merkezinden, genel başkan yardımcıları, üst yöneticileri parti meclisi dahil daha dinamik daha çalışkan bir yapıya kavuşturmak zorundayız. Bunu yapacak olanlarda sizlersiniz. Siyasi yaşamımda 8 genel bakan gördüm. Genel başkan değiştiğinde partinin patlama yaptığını yada iktidar olunduğuna şahit olmadım. Bugün sayın Kılçdaroğlu’nun kellesini isteyenler seçim meydanlarında hiç görmediğimiz insanlar. Kılıçdaroğlu’nun kellesini vermeyeceğiz bu böyle bilinsin” diye konuştu.



BAKAN:VEKİL OLDUĞUMA SEVİNEMEDİM
1 Kasım seçim sonuçlarından memnun olmadığını söyleyen Milletvekili Murat Bakan;”Ben kendi adıma milletvekili olduğuma sevinemedim. Üzerimize düşen sorumluluğun farkındayız. Bu görevi hakkıyla yerine getirebilmek için elimizden geleni yapıp sizlerle birlikte hareket edeceğiz. İzmir de Türkiye’nin yüzünü ağarttığınız için, oylarımızı artırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

PURÇU:HÜKÜMETİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Milletvekili Özcan Purçu; “Sizlerin bize vermiş olduğu sorumluluğu aldık. Bizlere verdiğiniz yetkiyle meclis de gece gündüz çalışacağız. Sizlerin vekillik emanetini en iyi şekilde hizmet ederek hem Türkiye için hem partimiz için hem de sizler için yapacağımızdan hiç şüpheniz olmasın. Dakika dakika hükümetin takipçisi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkenin, demokrasinin, insan haklarının, cumhuriyetin teminatıdır ve Atatürk’ün bizlere olan emaneti olan vatandır. Biz bu emanete sahip çıkmak için ne gerekirse yapacağız” diye konuştu.

ÇAM:HER YER GÜZELBAHÇE OLSUN
CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ise 7 Haziran seçimlerinde Güzelbahçe olarak %60.17 olan oy oranını %63.50’ye çıkardıklarını belirterek, “Kendi ilçemizde bu sonucun sevincini yaşayamadık. Gönlümüz Türkiye genelinin de bir Güzelbahçe olmasını istiyordu. İzmir de en diri örgüt olarak Güzelbahçe kendisini göstermiştir. Bundan sonraki hedefimiz iktidar olmak ve  İzmir de 7+7 olan vekil sayımızı 10+10’a çıkarmak. Vekillerimize ve bizlere artık daha çok iş düşüyor, şimdiden çalışmalara başlamak zorundayız” dedi. 

İNCE:PARTİME ÖMÜR BOYU BORÇLUYUM
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sizleri tekrardan meclis de görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Partimize yaptığımız hiçbir şey övünülecek bir şey değil. Biz görevimizi yapıyoruz. Şahsen ben hayat boyu kendimi partime borçlu hissedeceğim. İzmir de olan iktidarımızı Türkiye genelinde yaşarsak en büyük mutluluğu o zaman yaşayacağım.  Her sorunumuz da sizlerin yanınızda olacağız, yolunuz açık olsun başarılar dilerim” di ye konuştu.
Bazı partililer milletvekillerine “Sizi her zaman aramızda görmek istiyoruz. Hepinizin en az Musa Çam kadar başarılı bir vekil performansı göstermesini bekliyoruz” dediler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası