Ege Postası
Geri

AK Partili Hotar’dan ‘mazbata mitingi’

Genel seçimin ardından ilk kez kente gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Nükhet Hotar mazbatasını davul, zurna eşliğinde aldı. Hotar, fuarda ‘mazbata mitingi’ gerçekleştirdi. İl Başkanı Delican, Hotar’ı İzmirli kadın bakan olarak görme istediğini yinelerken, Hotar, “Bizler Ankara’da, İzmir’de bulunduğumuz her yerde sizlerin emrindeyiz” dedi. "MYK'nın değişmeyen kahramanı" pankartı açtılar
AK Partili Hotar’dan ‘mazbata mitingi’
Haberler / Yerel Politika
13 Kasım 2015 Cuma 13:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EDA EBRU NANECİ / HABER SERVİSİ - 1 Kasım seçimlerinin ardından ilk kez kente gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar mazbatasını Fuar Atlas Pavyonu İzmir İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle İzmir İl Seçim Kurulu Başkanı İsmet Kilimci’den aldı.
Mazbata törenine AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Kiraz Belediye Başkanı Saliha Şengül, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Bilal Doğan, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı. Yapılan mitingde ‘MYK’nın değişmeyen kahramanı Nükhet Hotar’ pankartı açıldı. Hotar miting sonunda ilçe başkanlarını da partililere seslendiği sahneye davet etti.



GURUR DUYUYORUZ
Partililer tarafından ‘İzmir seninle gurur duyuyor’ sloganıyla karşılanan Hotar, “AK Parti teşkilatlarımız ülkemizin kaderini riske atmadılar canlarını dişine takarak çalıştılar ve yeniden AK Partiyi tek başına iktidar yaptılar. AK Parti’nin tüm teşkilatlarından gurur duyuyoruz” şeklinde karşılık verdi.

SESSİZ GÖRÜNMEYEN BÜYÜK BİR KİTLE VAR
Hotar, AK Parti’ye gönül veren ve destekleyen, sessiz ve görünmeyen çok büyük bir kitlenin olduğunu belirtti. Hotar, “Bizim sessiz, görünmeyen daha farklı şekillerde yardımcı olmaya çalışan çok büyük bir kitlemiz var bu vatandaşlarımız 1 Kasım’da dediler ki; Türkiye’nin geleceği riske girmesin, kazanımlarını kaybetmesin. Çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakalım. 13 yıllık emeği sahiplendirerek daha da geliştirelim, tarih yazdık yazmaya devam edelim dedi. Yaklaşık yüzde 50 oyla alnımız ak, başımız dik çıkmamızı sağladılar” ifadelerini kullandı.



BAŞKA PARTİDE BÖYLE SLOGAN VAR MI'
AK Parti’nin 1 Kasım seçimlerinde  tek başına iktidar olmasıyla sorumluluklarının daha da arttığının altını çizen Hotar,  ‘durmak yok yola devam’ sloganını hatırlattı. Hotar, “Sorumluluğumuz arttı. Bu sorumluluğa layık olmak için daha çok çalışacağız. Neydi bizim sloganımız, tam bize göre ‘Durmak yok yola devam’ başka bir parti de böyle bir slogan var m? Bizler Ankara’da, İzmir’de bulunduğumuz her yerde sizlerin emrindeyiz. Sizlerin sorunlarını çözmek daha çok vatandaşlara ulaşabilmek için buradayız. Ulaşabildiğiniz her hangi bir iletişim aracıyla mutlaka yanımızda olmanızı istiyorum. Bizleri yalnız bırakmayın Allah hepinizden razı olsun. Çalışmalarınızdan dolayı teşekkürler, ellerinize sağlık” dedi.  



DELİCAN: BAKAN YAPMAYA VAR MIYIZ'
Geçtiğimiz gün İzmir’den 3 bakan isteğini açıklayan İl Başkanı Bülent Delican, bu talebini yenileyerek,  Hotar’ı İzmirli kadın bir bakan olarak görmek istediğini söyledi. Delican sözlerini şöyle sürdürdü: “Cumanız hayırlı olsun. Bugün hayırlı bir gün, hayırlı bir imza atıldı. Parti büyüğümüz Hotar bu kutsal günde mazbatasını aldı. Genel başkan yardımcımızı bakan olarak kabinede görmek istiyoruz. Her şeyin en güzelini hak ediyor. Hotar’ı İzmirli bir kadın bakan olarak güzel hizmetlerde göreceğiz. Müthiş bir sevgi var. Hep beraber Genel Başkan Yardımcımız Nükhet Hotar’ı Bakan yapmaya var mıyız'”



İzmir’de bir dizi temaslarda bulunacak olan Hotar, Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi, Palyatif  Bakım Kliniği açılışına katılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası