Ege Postası
Geri

Tire'de seçimin iptal edildiği 6 mahallede sandık kuruldu

CHP İzmir’de delege seçimleri sürüyor.Ağustos ayındaki seçimlerinin savcılığa taşındığı Tire’de, il yönetiminin yeniden sandık kurulması kararı aldığı 6 mahallede mesai tamamlandı. Tire'deki seçimler İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ile İlçe Sekreteri Hakan Şenoyar'ın mücadelesine sahne oldu. Öte yandan Karşıyaka Belediyesi Eski Başkanı Cihan Türsen, kendisine ait sosyal medya hesabından Bahriye Üçok Mahallesi’ndeki seçime yönelik önemli bir iddiayı gündeme getirdi. Çiğli Maltepe’de ise ertelen seçim partilileri isyan ettirdi. Seçimlerin savcılığa taşındığı o ilçede yeni mesai
Tire'de seçimin iptal edildiği 6 mahallede sandık kuruldu
Haberler / Yerel Politika
11 Kasım 2015 Çarşamba 18:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Delege seçimlerinin sancılı ilçesi olan Tire’de gelen itirazlar üzerine il yönetiminin yeniden seçim yapılması kararı aldığı 6 mahallede seçim yapıldı.

Somak, Musalar, Yeni Çiftlik, Adnan Menderes, Kurtuluş ve Dört Eylül mahallelerinde sandık kuruldu. 

"CHP Karşıyaka'da sandıkta muhbir iddiası!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


"Çiğli Maltepe'de partilileri isyan ettiren karar!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

İl yöneticileri Kemal Kaygül ve Nurettin Memur gözetiminde yapılan seçimlerde gözler Dört Eylül Mahallesi’ndeydi.İsmi ilçe başkanlığı için geçen ilçe sekreteri Hakan Şenoyar’ın yer aldığı yeşil liste, ilçe başkanı Şenol Sardoğan'ın listesine kaybetti. Kurtuluş Mahallesi'nde tek listeyle seçime gidildi. Delegasyonun Şenoyar'a yakın isimlerden oluştuğu öğrenildi. Bu mahallede Şenoyar'ın babası Ahmet Şenoyar delege seçildi. Somak, Musalar, Yeni Çiftlik ve Adnan Menderes mahallelerinde ise tek listeyle seçime gidildi.


2 ADAYLI KONGRE BEKLENİYOR
Tire'de ilçe kongresinde  Şenoyar ve Sardoğan'ın  aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

SÜREÇTE NELER OLMUŞTU
Tire’de olağan kongre takvimini ilk olarak start aldığı Ağustos ayında delegelerin sandık kurulmadan belirlendiği ve ilçe başkanlığı karar defterinde sahtecilik yapıldığı iddiasıyla İlçe Eski Başkanı Nedret Timur,  ilçe başkanı Şenol Sardoğan ve yönetimi hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Konu Genel Merkez’e kadar uzanmıştı.
Geçtiğimiz günlerde de İl Eski Sekreteri Yücel Özen delegelikten istifa etmişti. Özen sosyal medya hesabından ‘hukuksuzluk’ vurgusu yaptığı bir açıklamayla delegelikten istifa ettiğini duyurmuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası