Ege Postası
Geri

CHP İzmir'de 8 ilçe sandık başına gitti: Kimler kazandı/kaybetti'

CHP İzmir’de cumartesi mesaisinde Buca, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Karabağlar, Bornova, Aliağa ve Foça'da sandık kuruldu. Foça’da çarşaf liste ile seçim yapıldı. Karşıyaka Mavişehir'de tek listeyle gidilen seçimde İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’nun listenin 16. sırasına yazılmasına üyeler tepki gösterdi. Üyeler listedeki bir çok isme çizik attı, Özuslu'yu ilk sıraya yazdı. Özuslu, "Yapılan terbiyesizliğe üyeler gereken cevabı verdi" dedi. Bornova Kazım Dirik Mahallesi'nde İzmir Milletvekili Atila Sertel delege seçilemedi. Bayraklı'da ise muhalifler liste çıkaramadı, Karabağ/Alper damga vurdu. Karşıyaka'da İlçe Başkanı Özuslu listenin 16. sırasına yazıldı
CHP İzmir'de 8 ilçe sandık başına gitti: Kimler kazandı/kaybetti'
Haberler / Yerel Politika
14 Kasım 2015 Cumartesi 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - CHP İzmir’de delege seçimleri 8 ilçede yaşanan sandık mesaisiyle devam etti.

Konak, Gaziemir, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe gibi ilçelerde süreç tamamlanmıştı.

CHP İzmir’de cumartesi mesaisinde Buca, Çiğli, Karşıyaka, Bayraklı, Karabağlar, Bornova, Aliağa ve Foça gibi ilçelerde delege seçimleri yapıldı.

İŞTE SANDIK KURULAN MAHALLELER VE DELEGE SEÇİLENLER

BUCA
Seçim yapılan mahalleler: Menderes, Murathan, Vali Rahmibey, Bucakoop ve Dicle 


GÖZLER MENDERES'TEYDİ
Buca’da sonucu merakla beklenen mahallelerin başında Menderes geldi. İsimleri uzun süredir ilçe başkan adaylığı için geçen Buca  Eski Meclis Üyesi Güngör Kaya ve eski belediye başkan adayı Necati İmam dışında, Buca Meclis Üyesi Serkan Kalmaz, Buca Eski Meclis Üyesi Oktay Gökdemir ve Çiğli Eski Meclis Üyesi Hüseyin Benzer'in yer aldığı listeyle, Mehmet Süne/Hüseyin Yüzer destekli, kurultay delegesi Fatma Tosunoğlu il yöneticisi Bedri Eren ve eski meclis üyesi Yıldız Yılmaz gibi isimlerin yer aldığı liste yarıştı.



BEYAZ KAZANDI
Mavi listede yer alan 15 delege adayından 10'unun kadın olması dikkat çekti.Seçimi beyaz liste 129'a karşı 164 oyla kazandı. Beyaz listeden Güngör Kaya, Nevriye Keyik, Oktay Gökdemir, Ender Gündüz, Necati İmam, Serkan Almaz, Nedime Kurnaz, Mustafa Özkan, İzdem Can, Hüseyin Benzer, Adem Polat, Doğan Atıcı, Aylin Akyürek, Özgür Cengiz ve Heval Savaş Kaya  delege seçildi. 



BİR ARA TANSİYON YÜKSELDİ

İki listenin yarıştığı Buca'da, beyaz ve mavi liste arasındaki gerilim oy kullanma işleminden önce başladı. Beyaz listede yer alan Oktay Gökdemir,  Menderes Mahallesi'nde  seçimin yapıldığı kıraathaneye gelerek seçim güvenliği olmadığını iddia etti. Buca'nın her yerinden delegelerin sandık için taşındığını ileri süren Gökdemir polis çağıracağını ifade etti. Bu sırada Gökdemir'e itiraz eden mavi liste kongre delegesi Bedri Eren'le tartışma büyüdü. Partililerle arasında sık sık tartışma yaşayan Gökdemir'i arkadaşları sakinleştirerek alandan uzaklaştırdı. 

MURATHAN'DA BEYAZ KAZANDI
Murathan Mahallesi'nde çift listeyle seçime gidildi.Kırmızı ve beyaz listeler yarıştı. Seçimi 79 oya karşı 92 oyla belediye destekli liste kazandı. Buca Eski Meclis Üyesi Hasan Sağlam'ın listesi kaybetti. Ahmet Yılmaz, Elife Ulutürk, Nermin Soylu, Mehmet Çalışkan, Göksal Demir delege seçildi. 

YÜCEL LİSTEDE YER ALDI
Seçime tek listeyle gidilen Vali Rahmi Bey Mahallesi’nde İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi  CHP Grup Sözcüsü Deniz Yücel delege seçildi.  Delege seçilen diğer isimler şöyle; Zaim Karabiber, Eşfak Yurdanur, Mehmet Büber, Baki Balyemez, Kazım Çırak, Hicran Arda, Işıl Tezcan, Şaban Bilici, Selvi Sel, Haydar Karakoyun, Nalan Zayıfoğlu.

KILIÇ’IN LİSTESİ KAZANDI
Dicle Mahallesi’nde iki liste yarıştı.  İl Eski Sekreteri Milletvekili Adayı Sevda Erdan Kılıç’ın yer aldığı beyaz liste 9 oyla seçimi kazandı. Kılıç dışında, Haydar Aytaç, Dursun Ali Polat, Muharrem Arabacı, Mehmet Ali Özer delege seçildi. Pembe listede ise Zeynel Güler, Selma Kahraman, Mehmet Kan gibi isimler yer almıştı.


BUCA-KOOP'TA KIRMIZI KAZANDI
Buca-Koop Mahallesi'nde de kırmızı-beyaz liste yarışı yaşandı. Seçimi kırmızı liste kazandı.  Kırmızı listede Hüseyin Ateş, Hıdır Akyol, Devrim Yalçın yer aldı.


ÇİĞLİ
Seçim yapılan mahalleler: Yeni Mahalle ve Sasalı 

MAVİ-BEYAZ YARIŞI
Mavi-beyaz listelerin yarışına sahne olan Çiğli’de aynı mücadele bu hafta sonu da yaşanacak. İlçe Başkanı Utku Gümrükçü ve İlçe Eski Başkanı Ali Rıza Koçer’in desteklediği beyaz listelerle, Çiğli Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İl Başkan Yardımcıları Niyazi Arslan, Ali Karabay ve Şirin Akgül’ün desteklediği mavi listeler yarıştı.

SASALI VE YENİ MAHALLE'DE MAVİ KAZANDI
Sasalı’da da çift liste yarıştı. CHP Genel Başkan Başdanışmanı Erdal Aksünger iki listede de yer alacak. Sasalı’da beyaz listede Erdal Akünger, Emina Ünal, Yaşar Ayaz, Osman Şahintürk, Münire Doruk, Arif Çiçek, Mine Uygur ve Mustafa Kobaş yer aldı. Mavi listede ise Erdal Aksünger, Server Bekiroğlu, Veli Kasap, Osman Kara, Ahmet Karakaya, Cemile Koçlar, Selma Bereket ve Oğuz Şen yer aldı. 

Sasalı'da mavi liste 2 oyla seçimi kazandı.


ARSLAN'LA KAVGALI KARADAĞ KAYBETTİ
Yeni Mahalle’de beyaz listede belediye başkanı Hasan Arslan'la mahkemelik olan meclis üyesi Süleyman Karadağ, mavi listede ise Belediye Başkan Yardımcısı Derviş Ergin yer aldı. Seçim sonucuna göre mavi liste 132, beyaz liste 82 oy aldı. Meclis üyesi Süleyman Karadağ dışında  Cemal Vahid, Tolga Çobanoğlu gibi isimler delege seçilemedi.

Mevli listede yer alan belediye başkan yardımcısı Derviş Engin dışında İbrahim Vural, Sultan Işıdak gibi isimler delege seçildi. 


KARŞIYAKA
Seçim yapılan mahalleler: Mavişehir, Atakent, Demirköprü, İmbatlı, Fikri Altay, Şemikler ve Mustafa Kemal 

DEMİRKÖPRÜ'DE ERTEN DELEGE SEÇİLDİ
Demirköprü’de seçime tek listeyle gidildi. Kongre delegesi seçilen 7 kişi arasında yerel seçimlerde Karşıyaka Belediye Başkan Adayı olan Metin Erten var. 

MAVİŞEHİR’DE TEK LİSTE
Mavişehir’de de seçime tek listeyle gidildi. Listede İlçe Başkanı Mustafa Özuslu dışında, YDK Üyesi Sumru Karaer, Cevdet Tümtürk, Serdar Koç, Ertam Özen, Günsel Sağlam, Ali Yaramışlı gibi isimler de yer aldı. 


ÜYE LİSTEYE TEPKİ GÖSTERDİ
Tek listeyle gidilen seçimde İlçe Başkanı Mustafa Özuslu’nun listenin 16. sırasına yazılmasına üyeler tepki gösterdi. Üyeler listedeki bir çok isme çizik attı.Liste başında bulunan Nezih Eliaçık ve Cevdet Tümtürk en çok çizik yiyen isimler oldu. Seçim sonucunda Başkan Özuslu en yüksek oyu (142) aldı.


ÖZUSLU: ÖRGÜT TERBİYESİZLİĞİ KABUL ETMEDİ
Listenin son sıralarına yazılmasının kabul edilemez olduğunu ifade eden Özuslu, üyelerin sandıkta gösterdikleri hassasiyet nedeniyle teşekkür etti.
Özuslu, “ İlçe başkanının şahsının bir önemi yoktur. Genel Başkanı partiyi temsil eder. Tek liste çıkıyorsa mahallede ilçe başkanını 16. sıraya yazmak saygısızlıktır. Kimseye rica edip beni delege yazın demedim. Benim delege olup olmamamın önemi yok. Ben il başkanlığı dışında bir çok görevi yaptım partide…Delege olmak her şey demek değil…Üyelerimiz gereken mesajı verdi. Listeyi kim hazırladıysa isimlerini zikretmek istemiyorum. İlçe başkanını 16. sıraya yazan maksatlı insanlardır. Örgüt bu terbiyesizliği kabul etmedi.Liste sonrası yüzlerce telefon aldım. Üyeye destekleri ve sandıkta verdiği cevaptan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


ATAKENT'TE AKALIN DELEGE SEÇİLDİ
Tek listeyle seçime gidilen bir başka mahalle ise Atakent oldu. İzmir Eski Milletvekili Hakkı Akalın, SHP Karşıyaka Eski İlçe Başkanı Şakir Genç, Bostanlı Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Feyyaz Sungur gibi isimler delege seçildi.
 

EN GENÇ MECLİS ÜYESİ LİSTEDE
Fikrialtay Mahallesi’nde de seçime tek listeyle gidildi. Listede Karşıyaka'nın en genç meclis üyesi Gökhan Yılmaz ve Eski Meclis Üyesi Hüseyin Günlü yer aldı. 

İMBATLI TEK LİSTE
İmbatlı Mahallesi’nde de seçim sonuçlandı. Tek listeyle yapılan seçimde Muhittin Doğramacı, Gülcan Bayrak, Aldoğan Öztayfun, Emine Öztürk, Mustafa Kaleli, Hasan Yunak delege seçildi.


ŞEMİKLERDE LİSTEDE İLÇE YÖNETİCİLERİ YER ALDI
Şemikler’de de seçime tek listeyle gidildi. Listede yer alan ilçe yöneticileri Ali Rıfat Güneş, Arif Demirel delege seçildi. Toplam 252 oy atıldı.


BAYRAKLI
Seçim yapılan mahalleler: Çiçek, Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi, Soğukkuyu ve Tepekule 

SOĞUKKUYU'DA PEMBE KAZANDI
Bayraklı'da sadece Soğukkuyu'da çift liste yarıştı. Pembe listede Çağla Bayram, İrfan Toprak, Coşkun Bülbül gibi isimlerin yer aldı. Beyaz listede Serdar Yücel, Durgut Şahin, İsmail Teke gibi partililerin yer aldı.
Seçim sonucunda pembe liste ezici üstünlük sağladı. Pembe listeye 163 oy çıkarken, beyaz liste 50 oyda kaldı. 

Kaybeden beyaz listeye Belediye Başkanı  Hasan Karabağ’a muhalif olan  Meclis Üyesi Cindi Canpolat, eski meclis üyesi Mehmet Ali Açık ve Karşıyaka Eski İlçe Yöneticisi Sedrettin Coşkuner destek veriyordu.




Çiçek, Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi ve Tepekule'de ise tek liste ile seçime gidildi. İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, Mansuroğlu Mahallesi'nde oyunu kullandı. Mansuroğlu’nda 50 kişilik listeden Özdemir dışında, Hatice Tatlı, İbrahim Alan gibi isimler delege oldu. İlçe Eski Saymanı Milletvekili Aday Adayı Orhan Uzun'un listede yer almaması dikkat çekti. 


Manavkuyu’nda ise 64 kişilik listede Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Milletvekili Aday Adayı Songül Gök, Bayraklı Meclis Üyesi Ali Alan gibi isimler yer aldı.

Osmangazi Mahallesi'nde meclis üyeleri Yeşim Tekoğlu, Şeref Balbay ve Fatma Atalay delege seçilirken, İl Eski Yöneticisi Şentürk Apaydın ise listede kendine yer bulamadı.

Tepekule Mahallesi’nde Büyükşehir Meclis Üyesi Fahrettin Orandı ve Alevi Kültür Derneği Başkanı Kemal Çırak, Çiçek Mahallesi’nde ise Meclis Üyesi Bahri Vatansever, ilçe yöneticileri Turgay Topal ve Cihat Karayalçın delege seçildi.


MUHALEFET LİSTE ÇIKARAMADI
Bayraklı’da Çiçek, Manavkuyu, Mansuroğlu, Osmangazi, Soğukkuyu ve Tepekule mahallelerindeki seçimde tek liste sürprizi yaşandı. Özellikle Manavkuyu mahallesinde 40 yıl sonra ilk defa tek liste ile seçime gidildi. Çift liste çıkarması beklenen Ozmangazi, Manavkuyu ve Osmangazi mahallerinde birlikte hareket eden eski ilçe Başkan adayı Yusuf Metin, Pınar Susmuş, Kerim Özer, Murat Haluk Öncel gibi isimler liste çıkaramadılar.

Muhaliflerin liste çıkaramamasında Belediye Başkanı Karabağ'ın etkili olduğu öğrenildi.


KARABAĞ VE ALPER DAMGASI!
Bayraklı’da tamamlanan delege seçimlerine Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve İlçe Başkanı Cemalettin Alper damgasını vurmuş oldu. 23 mahallede yapılan delege seçimlerinde sadece Postacılar mahallesinde muhalif isimler seçimleri kazandı.




BORNOVA
Seçim yapılan mahalleler:Doğanlar, Ergene, İnönü, Kazımdirik, Naldöken, Birlik ve Çamkule 

KAZIM DİRİK’TE ÇİFT LİSTELİ YARIŞ
38 delegenin seçileceği Kazım Dirik Mahallesi’nde yeşil ve beyaz listeler yarıştı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla iki listeye de yazıldı. Yeşil listede İl Sekreteri Osman Peri, Milletvekili Adayı Nevzat Kavalar gibi yer aldı. Beyaz listede de Milletvekili Atilla Sertel, Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ümit Erdem, Milletvekili Aday Adayı Sibel Parmaksız gibi isimler yazıldı.

YEŞİL KAZANDI SERTEL DELEGE OLAMADI
Seçimi yeşil liste kazandı. Yeşil liste 202 oy alırken beyaz liste 176 da kaldı. Beyaz listede yer alan İzmir Milletvekili Atila Sertel delege seçilemedi.


ERGENE’DE ÇAPIN VE SARIKÜSE'NİN LİSTESİ KAZANDI
Ergene Mahallesi'nde de çift liste yarışı var. Sandıkta turuncu ve kırmızı listeler yarışıyor. Turuncu listede  İlçe Eski Başkanı Ertürk Çapın,İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Sinan Sarıküse gibi isimler var. Kırmızı listede Önder Vatansever, Ali Bodur gibi isimler var. Ergene’de turuncu liste kazandı. Turuncu liste 98 oy alırken kırmız liste 48 oy da kaldı.


İSMİ ADAYLIK İÇİN GEÇEN HOCAOĞLU DELEGE OLDU
Tek listeyle seçime gidilen Birlik Mahallesi’nde ismi ilçe başkan adaylığı için geçen Eski Meclis Üyesi Adnan Hocaoğlu ile Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Medat Şenay delege olan isimler arasında yer aldı.


Doğanlar Mahallesi’nde yapılan seçimde Bornova Meclis Üyesi Taner Doğan delege listesinde yer aldı. 

İnönü Mahallesi'nde sandığa çift listeyle gidildi. Sandıktan kırmızı listeye 319 oy çıkarken, mavi liste 182 oyda kaldı. Yusuf Bozkurt, Deniz Devrim Fidan, Aylin Uluocak, Mehmet Çam, Yahya Yıldız, Hamdi Kanlıoğlu  delege seçildi.




KARABAĞLAR
Seçim yapılan mahalleler: Ali Fuat Cebesoy, Yurtoğlu, Bahriye Üçok, Refet Bele, Kazım Karabekir, Doğanay, İhsan Alyanak, Abdi İpekçi, Günaltay, Basın Sitesi, Vatan, Üçkuyular, Uzundere, Umut, Selvili ve Sevgi


KARABAĞLAR’DA MANDUZ YILDIZ REKABETİ
Karabağlar’da gözler Ali Fuat Cebesoy ve Yurtoğlu’nda oldu. İlçe eski başkanı Polat Manduz ve ismi ilçe başkanlığı için geçen  Ali İhsan Yıldız'ın listelerinin rekabeti yaşandı.

Ali İhsan Yıldız’ın beyaz listesinde Recep Catuk, Murat Çetinkaya, Orhan Polat ve Ali Ekber Bayin yer alırken, diğer beyaz listede ise Büyükşehir Meclis Üyesi Turan Manduz ve Eski İlçe Başkanı Polat Manduz’un yanı sıra Doğan Kandemir, Yücel Erdoğan ve Arman Polat yer aldı. Seçim önce  fair-play mesajları damga vurdu.  Polat Manduz ve Ali İhsan Yıldız sandık başında tokalaşarak centilmence bir yarış diledi, birlikte oy kullandı.


YILDIZ KAZANDI
Sandık açılıp oylar sayıldıktan sonra kazanan beyaz liste ve Yıldız oldu. Yıldızın'ın beyaz listesi 106 oy alırken, Manduz'un listesi 101 oy da kaldı.

YURTOĞLU'NDA ÇİFT LİSTE YARIŞTI
Yurtoğlu’nda ise ilçe destekli listeyle, meclis üyesi Bülent Sözüpek’in yer aldığı liste yarıştı. Mavi listede meclis üyesi Bülent Sözüpek dışında, Hakan Arda, Yücel İmrek, Mehmet Kaya, Orhan Karabulut, İbrahim Sarı, Cuma Aslan, Özkan Şen, beyaz listede Serdal Eren, Dursun Dölek, Sebahattin Güzlük, Burhan Akbaba, Hamdi Çördükler, Doğan Türker, Umut Tunçel, Bülent Sönmez yer aldı.

MAVİ KAZANDI
309 oyun kullanıldığı seçimde mavi liste 206 oy alırken beyaz liste 103 oy aldı. 




KAVGA ÇIKTI
Refet Bele Mahallesi’nde yaşanan çift liste rekabetinde pembe ve beyaz listeler yarıştı. Sandığın açıklması sonrası oy sayımı sırasında büyük bir tartışma çıktı. Yaşanan arbedede sandık yere düştü oylar yere saçıldı, sayım iptal oldu. Sandık görevlisi sandığı ilçe binasına götürdü. İlçede yapılan kontrollerde tutanaklarda 32 oy eksik çıktı. İlçe Yönetimi ilerleyen saatlerde seçimle ilgili kararı verecek.

YANYA, ERDİL VE BÜYÜKKAYA LİSTEDE
Basın Sitesi Mahallesi’nde ortak liste çıktı. Listede yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Suat Erdil ve Erkan Büyükkkaya dışında İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yanya gibi isimler yer aldı.  


GÜNALTAY'DA MAVİ KAZANDI
Günaltay Mahallesi’nde mavi-beyaz liste yarıştı. Mavi liste 138’e 92’e kazandı. İsa Aktaş, Nuri Batuhan ve Cemal Demirgıran gibi isimler delege seçildi.

Bahriye Üçok Mahallesi’nde beyaz liste ile mavi listenin yarışı vardı. Mavi liste 48 oy alarak seçimi kazandı. Beyaz liste 28 oyda kaldı. Muharrem Taştan, Özlem Polat Çarıkçı gibi isimler delege oldu.

Selvili Mahallesi’nde sandığa tek listeyle gidildi. Abdulvahap Batuhan, Mehmet Sabri Taşdemir, Tahir Özgüzel, Bülent Şimşek ve Fatih Nazlı Gül gibi isimler delege oldu.

Sevgi Mahallesi’nde çift liste rekabeti yaşandı. Kırmızı yazılı beyaz listenin siyah yazılı beyaz listeye 80’e 42’lik üstünlük sağladığı seçim sonunda Hüseyin Özmen, Mustafa Duman ve Nevas Özmen gibi isimler delege oldu.

Vatan Mahallesi'nde ise beyaz ve mavi liste yarıştı. Seçimi mavi liste kazandı. Doğanay Mahallesi'nde tek listeyle yapılan seçimde üyeler delegelerini seçti. Kazım Karabekir Mahallesi'nde sandıkta yeter sayı sağlanamadığı için seçim ertelendi. 


ALİAĞA
Seçim yapılan mahalleler: Atatürk, Kazımdirik, Kurtuluş, Kültür, Siteler, Yalı ve Yeni Mahalle 

MAHALLELERE BEYAZ DAMGASI
İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın beyaz listesine karşı, muhaliflerin mavi listeleri yarıştı.

7 Mahallede de Durmaz'ın destek verdiği listeler kazandı. 

İlçe Başkanı Özcan Durmaz’ın mahallesi olan Yalı’da  Ziya Yıldız, Vehbiye Tuncer, Sibel Zorlu, Ali İhsan Arı gibi isimler delege seçildi.

Yerel seçimlerde Aliağa’da CHP’nin Belediye Başkan Adayı olan ve ismi ilçe başkanlığı için geçen Barış Eroğlu’nun mahallesi olan Kültür’de delege seçilemedi.

KİMLER DELEGE SEÇİLDİ'
Atatürk Mahallesi'nde Alpaslan Akar, Ersin Akdeniz, Nuray Bakır, Sema Bilge, Kazım Dirik Mahallesi'nde Müslüm Ateş, Meral Aydoğan, Naime Baltacı, Ahmet Bozdoğan Kültür Mahallesi'nde İrfan Medet Akpınar, Seval Aktaş, Dilek Ar, Güllü Bakır,  Yeni Mahalle'de Erdal Bakır, Mehmet Balcı, Hulki Balki, İsmail Umut Ciyhan, Kurtuluş Mahallesi'nde de Serdal Akgün, Abdullah Balaban, Senem Büyük, Meryem Cebeci, Siteler Mahallesi'nde Menderes Acar, Sadettin Aydın, Feryat Bakan, Nursema Bilgiç gibi isimler delege seçildi. 



FOÇA
30 ilçeden delege seçimleri çarşaf listeyle yapan tek ilçe Foça...Yeni Foça ve Bağarası'nda sandık kuruldu.  Foça İlçe Başkanı Günal Biçer'de Mustafa Kemal Atatürk Mahallesi'nde oyunu kullandı. 

Seçimler sonucunda Eski Belediye Başkanı Osman Yurtseven, meclis üyeleri Bahar Öztürk,Muzaffer Yolcu, eski meclis üyesi Esen Çeşmeci, Gençlik Kolları İl Eski Sekreteri Melih Tıraş delege seçilmeyi başaran isimler arasında yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası