Ege Postası
Geri

Sait’ten Buca teşkilatına teşekkür yemeği

1 Kasım seçimlerinde İzmir'de 7 Haziran'a göre 30 ilçe arasında en fazla sayısal oy artışını gerçekleştiren AK Parti Buca ilçe teşkilatına teşekkür yemeği verildi.
Sait’ten Buca teşkilatına teşekkür yemeği
Haberler / Yerel Politika
15 Kasım 2015 Pazar 18:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti 24.Dönem İzmir milletvekili Rifat Sait ve AK Parti Buca ilçe Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyona AK Parti Buca Belediye meclis üyeleri, ilçe yönetimi, kadınlar ve gençlik kolları ile Buca’daki 47 mahalle başkanlarından oluşan 250 partili misafir katıldı.
 
Buca Karacağaç köyündeki Adil Demir çiftliğinde düzenlenen organizasyonda yemek öncesi kuran tilaveti ve şehitler için mevlit okutuldu. Yemek için hazırlanan Çağ kebabını bizzat eski vekil Rifat Sait keserek misafirlerine ikram etti.


 
Yemekte AK Partili eski vekil Rifat Sait ve AK Parti Buca ilçe Başkanı Neşet Arslan birer konuşma yaptılar. Sait yaptığı konuşmada, Buca’nın başarısında takım olmanın önemi büyük, birlikte başardık dedi. Sait, başarının enerjisini Bakanımız Sayın Binali Yıldırım’dan aldık, o bizim enerji kaynağımızdı dedi. AK Parti Buca ilçe başkanı Neşet Arslan, yaptığı konuşmada teşkilatına teşekkür etti ve yerel seçimlerde inşallah Buca’da belediyeyi alacağız, dedi. Yemek sonrası Dombra müziği eşliğinde halaylar çekildi.
 
Bilindiği gibi 1 Kasım seçimlerinde AK Parti 30 ilçede de oyunu artırmıştı. Sayısal olarak en fazla oy artışı 18.300 oy ile Buca ilçesinde gerçekleşti. AK Parti Buca’da oyunu 100 Bin seviyesine çıkararak 2011 Genel ve 2014 yerel seçimlerinden sonraki en iyi üçüncü oy’u almış oldu. AK Parti sayısal olarak en fazla ikinci oy artışını 17.900 oy ile Karabağlar ‘da gerçekleştirdi. Bornova, Bayraklı, Kemalpaşa ve Çiğli'de de önemli artışlar gerçekleşti. Diğer yandan Kemalpaşa ve Kiraz'da AK Parti birinci parti olmayı başardı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası