Ege Postası
Geri

Bülent Delican'a rozet tepkisi!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican’a teşkilat içinden tepkiler yükseliyor. Geçtiğimiz gün “İzmir’den 3 Bakan istiyoruz” çıkışını vekil ismi vererek yapan ve eleştirilen Delican’ın, sadece Hotar’ın Meclis’teki kayıt işlemi sırasında yanında yer alması diğer vekillerin tepkisini çekti. AK Parti İzmir İl Başkanı yine eleştirilerin odağında
Bülent Delican'a rozet tepkisi!
Haberler / Yerel Politika
16 Kasım 2015 Pazartesi 17:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - AK Parti İzmir’de İl Başkanı Bülent Delican yaptığı çıkışlar ve hamlelerle teşkilattan tepki almaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün ilçelerin SKM başkanlarıyla gerçekleşen kahvaltılı toplantıda Binali Yıldırım, İbrahim Turhan ve Nükhet Hotar’ın ismini vererek “İzmir’den 3 Bakan istiyoruz” diyen Delican’a partiden seçilen diğer vekillerin tepki gösterdikleri parti kulislerinde konuşulmuştu. Vekillerin kendi aralarında yaptığı sohbette; ”İl Başkanı nasıl olurda İzmir’den üç Bakan istiyorum deyip isim verir. AK Parti’de vekil seçilen herkes kıymetli ve bakanlık yapacak vasıflara sahip kişiler. İl Başkanı bu açıklamayı yaparak taraf olması bir il başkanına yakışan bir davranış değil” diye Delican’a olan tepkilerini dile getirdikleri öğrenilmişti.
 
HOTAR’A ROZET TAKTI
Delican’ın bugün Ankara’da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar’a milletvekili rozeti takması vekilleri çileden çıkardı. TBMM’de devam eden kayıt işlemleri nedeniyle Ankara’ya giden Hotar’a İl Başkanı Delican da eşlik etti. Kayıt işlemlerinin ardından milletvekili rozetini Hotar’a Delican taktı.
 
SADECE HOTAR’IN YANINDA YER ALDI
Uzun süredir vekiller arasında taraf görüntüsü vermesi nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Delican’ın son hareketi teşkilat içinde “Delican bu kez bardağı taşırdı. Binali Yıldırım’a ve vekillere saygısızlık yapıyor” yorumlarına neden oldu. AK Parti’de vekillerin tamamına yakını daha önceden TBMM’ye gidip kaydını yaptırmış ve vekil rozeti takmışlardı. Delican, Yıldırım ve diğer vekillerin kayıt işlemi sırasında yanlarında yer almamıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası