Ege Postası
Geri

CHP'li Alçay: Enerjimi gençler ve kadınlar için kullanacağım

İzmir’de seçim çalışmalarını sürdüren, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genç Milletvekili Aday Adayı Fulya Alçay, CHP ilçe kadın başkanlarını ve partisinin kadın belediye başkanlarını ziyaret ettikten sonra bugün de, Kadın Adayları Destekleme Derneği İzmir Şubesi’nin düzenlediği, kadın sivil toplum örgütlerinin yoğun katılım sağladığı kahvaltılı toplantıya katıldı. Bu buluşmada, kadınlarla bir araya gelen Alçay, ‘“Gençlik enerjimi, öncelikli olarak kadınlar ve gençler için kullanacağım. ’dedi.
CHP'li Alçay: Enerjimi gençler ve kadınlar için kullanacağım
Haberler / Yerel Politika
14 Ocak 2023 Cumartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bugüne kadar gittiği ilçelerde büyük ilgi gören Alçay, kadın mücadelesi içinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından da yoğun ilgi ile karşılandı. Alçay, seçilmesi durumunda mecliste gençler ve kadınların sorunlarını çözüme ulaştırana kadar gece gündüz çalışacağını belirterek, şöyle konuştu:

“Kadınlarımızın sorunları yıllardır dile getirilse de  çözümünde önemli bir ilerleme sağlanamıyor. Kadın cinayetleri, kadına yönelik şiddet, kadın-erkek eşitsizliği, çocuk yaşta evlilikler, işyerlerinde farklı ücret politikaları, eğitim, ulaşım, iş sahibi olma konusundaki eşitsizlik, doğum sağlığı ve hakları, cinsel ayrımcılık gibi sorunlar devam ediyor. Bu arada giderek artan ağır ekonomik koşulların en çok kadınları etkilemekte, hayal kuramayan gençlerimiz geleceğe umutla bakamamaktadır. Kadınlarımızın ve gençlerimizin sorunlarını bilerek siyaset yolculuğuna çıktım. Kadınlarımızın sosyal ve iş hayatında yaşadığı ve gençlerin eğitim konusundaki sorunlarının çözümü noktasında mecliste dur durak bilmeden çalışacağım. Kadınlarımızın sesi, gençlere umut olmak için bu göreve talibim.” 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası