Ege Postası
Geri

CHP'li Böke: Tüm il, ilçe ve belde belediyelerimizle...

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Hatay’da; “Tüm il, ilçe ve belde belediyelerimiz de tüm imkanlarıyla yaralarımızı sarmaya, bir arada durmaya devam etmek için buradalar, burada olmaya devam edecekler” dedi.
CHP'li Böke: Tüm il, ilçe ve belde belediyelerimizle...
Haberler / Politika
12 Şubat 2023 Pazar 20:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP MYK’yı 6 Şubat depreminin büyük yıkıma yol açtığı kentlerden Hatay’da topladı. Toplantıya, CHP’li büyükşehir belediye başkanları da katıldı.

CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun sağlık sebebiyle toplantıya katılamadığını söyledi. Böke, şöyle konuştu:

“Eskişehir ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlarımız sağlık sebebiyle bugün burada olamadılar. Ancak tüm imkanlarını yaraları sarmak için seferber ettiler ve etmeye de devam edecekler. Aynı zamanda tüm il, ilçe ve belde belediyelerimiz de tüm imkanlarıyla yaralarımızı sarmaya, bir arada durmaya devam etmek için buradalar, burada olmaya devam edecekler. Sayın genel başkanımızın vermiş olduğu rakamlar tüm belediyelerimizin yürütüyor olduğu çok önemli ve ihtiyaç duyduğumuz çalışmaların rakamlarıdır. Ben buradan bir kez daha canlarımızı kurtarmak, yaralarımızı sarmak için dayanışma göstermiş, göstermeye devam eden, emek veren herkese minnet ve şükran duyuyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası