Ege Postası
Geri

CHP'li Erol'dan çarpıcı konuşma: Tuncay Özkan gibi adamlara siyaset yaptırmayacağız

CHP Ankara İl Kongresi başladı. Kongrede söz alan CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gürsel Erol, salonda dikkat çeken bir konuşma yaptı. Erol, "Tuncay Özkan gibi adamlara siyaset yaptırmayacağız" ifadelerini kullandı.
CHP'li Erol'dan çarpıcı konuşma: Tuncay Özkan gibi adamlara siyaset yaptırmayacağız
Haberler / Politika
23 Eylül 2023 Cumartesi 16:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP Ankara İl Kongresi başladı. Kongrede söz alan CHP Elazığ Milletvekili ve Parti Meclisi (PM) Üyesi Gürsel Erol, gündem olan bir konuşmaya imza attı.

Erol şu ifadeleri kullandı: "Bu kurultay genel başkanlık kurultayı olarak değerlendirilmemeli. Bu kurultay Cumhuriyet Halk Partisi'nin yeni kadrolarına açılım olarak değerlendirilmelidir. Çünkü görüyorum. Oğuzbey söyledi. Geçmişte genel başkanın yanında yer alan, bu partiyi uçuruma götüren, milletvekilliklerini alan şimdi değişim adına yola çıkmışlar.Yok öyle bir dünya yok. Bir gün bir yerde başka gün bir yerde durmak yok. Bize düşen ne? Asla taraf değilim. Taraf olduğum tek şey CHP'dir. Çünkü partimizin kurumsal kimliğine sahip çıkmalıyız.

Bu kurultayda ne yapmalıyız? Taraf değiştiren, günlük siyaset yapan, bu tarafta değişim diye yola çıkan Tekin Bingöl gibi, Bülent Tezcan gibi adamlara bu partide siyaset yaptırmamamız lazım. Diğer taraftan ne yapmamız lazım, bu yalnızca bu taraf için geçerli değil, bide bunun genel merkez ayağı var. Burda ne yapacağız Erdoğan Toprak gibi, Tuncay Özkan gibi adamlara orada da siyaset yaptırmayacağız. Peki ne yapacağız, nerede olursa olsun, ister sayın genel başkanımızın listesine ister sayın Özgür Özel'in listesinde. Doğru adam, parti içi olması gereken, partiye değer katacak kim olursa olsun onlardan yeni bir kadro kurmak lazım. Partinin ufkunu biz ancak böyle açabiliriz.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası