Ege Postası
Geri

CHP'li Feroğlu, Prof. Dr. Ahmet Ercan'la buluştu: Hocamızdan söz aldık!

Karşıyaka Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Anıl Feroğlu, Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ile bir araya gelerek "Değerli Karşıyakalılar, İzmir’deki aday belirleme atmosferine rağmen bu sabah İstanbul Ortaköy‘de Karşıyakamız için önemli olduğuna inandığım bir görüşme yaptım. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli bilim insanlarından Sayın Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hocamızla deprem gerçeğini konuştuk. Risk grubunda bulunan yapı stoğu, sıvılaşmış zemin ve ilçemizin deprem öncesi ve deprem sonrası için hazırlıklı olması gereken konular üzerine konuştuk. Hocamızı Karşıyaka’da ağırlamanın sözünü aldık" dedi.
CHP'li Feroğlu, Prof. Dr. Ahmet Ercan'la buluştu: Hocamızdan söz aldık!
Haberler / Yerel Politika
10 Aralık 2023 Pazar 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Karşıyaka Belediye Başkanlığı için yola çıkan Mustafa Anıl Feroğlu sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP'li Feroğlu, Türkiye'nin en önemli bilim insanlarından biri olan Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan ile bir araya geldi.

"Karşıyaka’mız için Deprem Araştırma-İnceleme ve Kenti Hazırlama Kurumu kuruyoruz" notuyla sosyal medya hesanından açıklama yapan Feroğlu şunları söyledi:

"Değerli Karşıyakalılar, İzmir’deki aday belirleme atmosferine rağmen bu sabah İstanbul Ortaköy‘de Karşıyakamız için önemli olduğuna inandığım bir görüşme yaptım. Ülkemizin yetiştirdiği kıymetli bilim insanlarından Sayın Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan hocamızla deprem gerçeğini konuştuk. Risk grubunda bulunan yapı stoğu, sıvılaşmış zemin ve ilçemizin deprem öncesi ve deprem sonrası için hazırlıklı olması gereken konular üzerine konuştuk. Hocamızı Karşıyaka’da ağırlamanın sözünü aldık. Bu güzel başlangıç için Karşıyakalılar adına kendisine teşekkür ediyorum.

"PROF.DR. ÖVGÜN AHMET ERCAN KARŞIYAKA'MIZIN YÖNETİMİNDE SÖZ SAHİBİ OLACAK"

Karşıyaka’ya hizmet etme görevi hemşerilerimiz tarafından bize verilirse ilgili çalışmanın devamlılığı açısından hocamızdan ‘Karşıyaka da Deprem Araştırma-İnceleme ve Kenti Hazırlama Kurumu’ kuracağımıza ve kendisininde Karşıyaka’mızın yönetiminde söz sahibi olacağına dair sözümüzü aldık. 

İlerleyen günlerde değerli hocamız Prof.Dr. Sayın Övgün Ahmet Ercan ile yapacağımız diğer çalışmaları takipte kalmanızı, görüş ve önerilerinizi ilgiyle bekliyorum.

Değerli Karşıyakalılar ;

Kentimiz bilimin gösterdiği yoldan ışıklı yoldan yürüyecek."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası