Ege Postası
Geri

CHP'li Karaege, AK Partili Sürekli'yi ağırladı

Geçtiğimiz ay Karşıyaka ilçesinde düzenlenen olağanüstü kongre ile başkan seçilerek göreve gelen CHP İlçe Başkanı Ali Karaege, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’yi makamında ağırlayarak tebriklerini kabul etti.
CHP'li Karaege, AK Partili Sürekli'yi ağırladı
Haberler / Yerel Politika
15 Mart 2013 Cuma 18:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BURAK ÖZER- HABER SERVİSİ- CHP Karşıyaka İlçe binasında gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri ile birlikte tam kadro ile katılan Sürekli, Karaege ile sohbeti esnasında ilçe gündemindeki önemli konuları masaya yatırarak çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İki başkanın seçim yarışı yolunda dostluk için el sıkıştığı dikkat çekerken, marina, tramvay ve stat projeleri gibi konularda önemli açıklamalar da beraberinde geldi.

STATTA SON VİRAJ

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, konuk olduğu ziyaret esnasında önemli değerlendirmelerde bulunarak şunları kaydetti; “Karşıyaka’da siyaset ,spor, hayat farklıdır. Sevdiğimiz bir abimize faydalı bir ziyaret gerçekleştiriyoruz. Karşıyaka İlçe Teşkilatı olarak toplam 24 aydır görevdeyiz. Mahalle mahalle geziyoruz. Siz de aynı çalışmalara başladınız. Geçtiğimiz dönemde yine çok tartışılan bir konu da üye karmaşasıydı. Biz bununla ilgili üye güncellemesi yaptık. Ve çift üyeleri silerek iki tarafı da rahatlatacak bir girişimde bulunduk. Üye karmaşası aslında ülke genelinde yaşanan bir sorundu. Seçimlere gelince, biz hep diyoruz “Önce Karşıyaka, gerisi teferruat”. 9 ay icraat yapalım sonra 3 ay yarışırız. Karşıyaka’ya marina ve tramvayı getirelim istiyoruz. Ortak noktalarımızda, ortak çalışmalara yapalım. Her zaman birlikte çalışmaya hazırız. Statla ilgili olarak kamuoyunda bazı yanlış anlaşılmalar var. Yalı’daki 12 bin 500 kişilik stadyum revize edilerek hizmete girecek. BU kesin. Ancak oraya ne başka bir yapı, ne de başka oluşum olacak. Sadece ve sadece stadyum projesi var. Diğer yandan Örnekköy’de de bir stat yapılacak. O proje iptal olmuş değil. Ama oradaki imarda ve yerleşim alanlarında düzenleme yapılması gerekiyor. Hem bu stadı büyütelim dedik, hem de yenisini yapalım istedik. Bir engelleme söz konusu değildir. Bir diğer proje olan marina da 2 yıl içerisinde hayata geçecek. Bu noktada hemfikiriz. Genel iktidar olsun, yerel iktidar olsun, ortak paydada buluşmak şart. Karşıyaka yerel hizmetlerde biraz geride. Bu yüzden hizmet için ortak paydada buluşmalıyız. Her şeyi yapalım, ama siyaseti seçime 3 ay kala yapalım. Biz önceden de bu süreci barış içerisinde atlattık. Gerginliğin asıl adresi Bayraklı’dır. Bizde seçim yarışı kardeşlik içinde olur. Burada olumlu elektrik aldık. Gerisinin gelmesi dileği ile.”



KARAEGE: GERİDE DEĞİLİZ

Ev sahibi CHP’li İlçe Başkanı Ali Karaege ise, Kerem Ali Sürekli’ye şakayla karışık basındaki atışmaları hatırlatırken
şöyle konuştu; “Siz bizleri basın yolu ile yakından takip ediyorsunuz. Mahallelere inerek, seçim çalışmalarımıza başladık. Sizleri çok iyi tanıyorum. Karşıyaka’da seviyeli bir siyaset yapacağımıza inanıyorum. Hepimizin ortak amacı, Karşıyaka’yı güzelleştirmek. Bu mücadelede Karşıyakalı vatandaşlar kazanan taraf olmalıdır. Hükümetin hizmet odaklı çalışmalar kapsamında katkısına ihtiyacımız var. Yalı’da stat projesi güzel ancak trafik ve otopark olayı çözülmeli. Karşıyaka’nın yerel hizmetlerinde o kadar da geride değiliz. Örnek projelerimiz var. Herkes ile birlikte biz de ilçemiz için güzel şeyler yapmak istiyoruz. Bugüne kadar her gelen belediye başkanı bu ilçeye mutlak surette bir şeyler kattı. Hepsine de tek tek teşekkür ediyoruz. Önceki iki dönem belediyede görev aldım. Kapalı pazar yerleri, tiyatrolar hep örnek çalışmalara birer örnektir. Bizim yarışımız elbette devam edecek, seçim davulları çaldığında her şey yeniden başlayacak. O üç aylık süreyi de seviyeli bir şekilde birbirimizi kırmadan atlatalım. Karşıyaka’nın her şeyinde beraberiz.”

KARAEGE VE SÜREKLİ YEMEKTE BULUŞACAK

Ziyaretin ardından Sürekli’ye iade-i ziyaret sözü veren ev sahibi CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Ali Karaege, Sürekli’nin ortak yemek teklifine de evet diyerek kendisi ile vedalaştı. AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, ziyaretin ardından göreve yeni gelen Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir’i de tebrik ederek çifte tebrik ziyareti gerçekleştirmiş oldu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası