Ege Postası
Geri

CHP'li Özcan'dan Soyer'e sert tepki: Koltuk bu kadar mı cazip geldi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kaybedilen seçim sonrası başlayan CHP genel başkanlığı krizine ilişkin sözlerine Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tepki gösterdi. Özcan, sosyal medya hesabından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i etiketleyerek “Genel Başkanın yerel seçime kadar kalmasını neden doğru buluyorsunuz? Mantıklı bir cevabı var mı? Koltuk bu kadar mı cazip geldi?” sorularıyla tepki gösterdi.
CHP'li Özcan'dan Soyer'e sert tepki: Koltuk bu kadar mı cazip geldi!
Haberler / Politika
26 Haziran 2023 Pazartesi 20:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Özcan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e İzmir’i çantada keklik görmeyin diyerek “Taban değişim derken “tepeden tırnağa” diyor. Genel Başkan kalsın demiyor. Tersine değişim Genel Başkan dan başlasın diyor!!” sözleriyle eleştirdi.

Tanju Özcan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Sn @tuncsoyer. Genel Başkanın yerel seçime kadar kalmasını neden doğru buluyorsunuz?Mantıklı bir cevabı var mı?Koltuk bu kadar mı cazip geldi? Tabi şu anlam çıkıyor, güvenli liman yerel seçim, sen de diyorsun ki ben de gemimi güvenli limana çekeyim.İzmir’i çantada keklik görmeyin…tabanın sesini duyun..Taban değişim derken “tepeden tırnağa” diyor. Genel Başkan kalsın demiyor. Tersine değişim Genel Başkan dan başlasın diyor!!"

Soyer ne demişti?

Halk Tv’deki ‘Sansürsüz’ programına konuk olan Soyer, “Kılıçdaroğlu’nun görevi bırakması gerekir mi” sorusunu şöyle yanıtladı:

“Bunu kendisi açıkladı. Kaptan olarak gemiyi limana götürmek benim sorumluluğum dedi. Limandan benim anladığım yerel seçim. Yani yerel seçime kadar görevinin başında kalacak. Ve ben de bunu doğru buluyorum. 2019 seçimlerinin kazanılmasının mimarı Kemal Bey’dir. Bu seçime de onun kurgusu ve stratejisi ile gidilmesi gerektiğini düşünüyorum.”

 

 

'Değişim' tartışmalarına Tunç Soyer de katıldı: 'Özeleştiri Buluşması yapılsın'
Kılıçdaroğlu: Bir kişinin iradesiyle değişim olmaz

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası