Ege Postası
Geri

CHP'li Uçar bir dönem için daha yola çıktı: Gasp edilen hakları almak için adayım

CHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Nurdan Şenkal Uçar adaylığını açıkladı. Uçar açıklamasında, "Adayım, çünkü kadın mücadelesi bu ülkenin demokratikleşme mücadelesinin en büyük gücüdür. Kadın mücadelesi adalet, eşitlik mücadelesinin lokomotifidir. Bir defa daha kadınlar birlik olursa dünya yerinden oynar diyoruz ve İzmir İl Kadın Kolları olarak kadınların partimizin gövdesini oluşturduğu ve parti içi organlarda, yönetimi her kademesinde eşit temsiliyetin hakkımız olduğu kabul ettirmek için ve bu haklarımızı almak için mücadele edeceğimizin bilinciyle 'ben değil biz varız' diyoruz" ifadelerine yer verdi.
CHP'li Uçar bir dönem için daha yola çıktı: Gasp edilen hakları almak için adayım
Haberler / Yerel Politika
25 Haziran 2024 Salı 14:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

BERİVAN KAYA/EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yerel seçimlerin ardından parti içi yarış kadın kollarında başladı.  İl ve ilçe örgütlerine gönderilen genelge doğrultusunda kongre maratonu start aldı. İlçe kongrelerini tamamlayanlar kadınlar İl Kadın Kolları Başkanını seçmek için sandık başına gidecek. 

UÇAR YENİDEN ADAY 

6 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşecek olan il kongresi öncesi 4 yıla yakın süredir il başkanlığı görevini sürdüren Nurdan Şenkal Uçar adaylığını açıkladı. 

İLÇELERDEN YOĞUN DESTEK 

Uçar'ın CHP İzmir İl Başkanlığı binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasına,  CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Kadın Kolları MYK üyesi Nurşen Balcı, ilçe kadın kolları başkanları ve çok sayıda  partili kadın katılım sağladı. 

"TÜRKİYE'Yİ KIRMIZIYA BOYAYAN ÇALIŞMALAR"

CHP'li Uçar adaylık açıklamasında, "Türkiye'yi kırmızıya boyadıysak, partimizin bu başarısında kadın kolları olarak kararlı, örgütlü ve eş güdümlü olarak yürttüğü çalışmaların payı büyüktür. Önümüzdeki hedefimiz; Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini iktidara taşımaktır. Eşitlik için, demokrasi için, laiklik için, kadının insan hakları mücadelesini büyütmek için birlikte el ele kola kola mücadeleyi ileriye taşımak için, değişimin gücü ile partimizi iktidar yapmak için yeniden kadın kolları il başkanlığına adayım. Görünmeyen emeğin iktidarı için adayım. Kadınların haklarını savunmak, gasp edilen hakları söke söke almak için adayım" dedi. 

EŞİT TEMSİLİYET VURGUSU 

Eşit temsiliyet vurgusu yapan Uçar, "Adayım, çünkü kadın mücadelesi bu ülkenin demokratikleşme mücadelesinin en büyük gücüdür. Kadın mücadelesi adalet, eşitlik mücadelesinin lokomotifidir. Bir defa daha kadınlar birlik olursa dünya yerinden oynar diyoruz ve İzmir İl Kadın Kolları olarak kadınların partimizin gövdesini oluşturduğu ve parti içi organlarda, yönetimi her kademesinde eşit temsiliyetin hakkımız olduğu kabul ettirmek için ve bu haklarımızı almak için mücadele edeceğimizin bilinciyle 'ben değil biz varız' diyoruz" ifadelerine yer verdi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası