Ege Postası
Geri

CHP'nin Hatay sorunu bitmiyor

Kılıç, partisi CHP'den istifa ettiğini açıkladı
CHP'nin Hatay sorunu bitmiyor
Haberler / Yerel Politika
25 Eylül 2012 Salı 00:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HATAY- İki dönemdir CHP den Yeşilpınar Belediye Başkanlığı yapan Kılıç’ın istifası Hatay CHP'de deprem etkisi yarattı.Başkan Malik Kılıç istifa gerekçesi olarak pazar günü Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun belediye hizmet binasının açılış törenine programında olmasına rağmen katılmamasını gösterdi.
Başkan Kılıç, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun açılış töreni için bekleyen 15 bin civarındaki insanı da açılışa katılmayarak üzdüğünü ifade etti.
Başkan Kılıç yaptığı açıklamada CHP Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Mevlüt Dudu ve Hasan Akgöl ile Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ı suçladı.
Kılıç açıklamasında, 3 milletvekilinin genel başkanın Yeşilpınar’a gitmemesi için türlü entrika çevirdiklerini iddia etti.
Başkan Kılıç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap’ın da bindirilmiş kıtalarla açılışı sabote ettiğini öne sürdü.
Başkan Kılıç, "Hatay Milletvekilleri Refik Eryılmaz, Hasan Akgöl, Mevlüt Dudu ve Nihat Matkap’ın halkı hiçe sayan tamamen entrikalarla dolu siyaset anlayışlarını kınıyorum. Bu kişilerin bulunduğu zeminde siyaset yapmaktan hicap duyuyorum. Ben kendime ve halkıma duyduğum saygıdan dolayı hayatımı adadığım partimden istifa ediyorum" dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası