Ege Postası
Geri

CHP'nin Yerel Medya Çalıştayı başladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Marmaris'te düzenlenen Yerel Medya Çalıştayı'na katıldı. Çalıştay'da konuşan Erdem, “ Bu toplantılar devam edecek, tabii sadece toplanıp dağılmayacağız. Buradan edindiğimiz izlenimleri siyasetimize yansıtacağız. Sizlerin özgürce gazetecilik yapabileceği, en maksimum çalışmaları CHP olarak göstereceğiz” dedi.
CHP'nin Yerel Medya Çalıştayı başladı
Haberler / Politika
7 Ekim 2023 Cumartesi 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP’nin Marmaris’te düzenlediği Yerel Medya Çalıştayı, bugün açılış konuşmaları ile başladı. Çalıştaya, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, burada yaptığı konuşmada, şunları söyledi:  

“CHP medya yönetimi olarak bütün meslektaşlarımızı gerçekçi bir biçimde analiz ediyoruz. Bu toplantı üçüncü kez gerçekleştiriliyor. Bu yönüyle, CHP’de gelenekselleşmiş bir toplantı ile karşı karşıyayız. Basını bir piramit olarak değerlendireceksek, bunun en güçlü ayağı yerel medyayı bir araya getirme, sorunlarını analiz etme, bu sorunları dinleme ve bunlara sahici çözümler üretme adına yaptığımız bir toplantı. Bu sebeple buraya katılan bütün saygı değer meslektaşlarıma da teşekkür ediyorum. Bu toplantılar devam edecek, tabii sadece toplanıp dağılmayacağız. Buradan edindiğimiz izlenimleri siyasetimize yansıtacağız. Sizlerin özgürce gazetecilik yapabileceği, en maksimum çalışmaları CHP olarak göstereceğiz" diye konuştu.

"ART NİYETLİ OLMADAN"

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ise, CHP’nin Marmaris’te düzenlediği Yerel Medya Çalıştayı’nda; “Göreve geldiğimizden beri buradaki yerel basındaki arkadaşlarımızı gücümüzün yettiği ölçüde her zaman destek olmaya çalıştık. Onlardan sadece şu talepte bulunduk; lütfen art niyetli olmadan şeffaf, özgür bir şekilde haberciliğinizi, mesleğinizi yapın. Yeter ki art niyete sahip olmayın biz gücümüz ölçüsünde her daim sizlerin yanınızda olacağız. Nitekim bugüne kadar da büyük oranda bunu başardığımızı umut ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası