Ege Postası
Geri

CHP sahaya Karabağlar’da topyekün iniyor

Yerel seçimlerin 5 ay öne alınacak olması nedeni ile kolları sıvayan CHP İzmir, Karabağlar’da sahaya iniyor. İlçe örgütünün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona CHP genel başkan yardımcıları çıkarma yapacak. Partinin ilk durağı Bozyaka mahallesi olacak. Burada esnaf ile buluşacak örgüt Cennetçeşme’de ise mahalleliye kentsel dönüşümü anlatacak. Günün sonunda ise tüm gençlik kolları ile bir araya gelinecek.
CHP sahaya Karabağlar’da topyekün iniyor
Haberler / Yerel Politika
18 Eylül 2012 Salı 15:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -Yerel seçimlerin 5 ay öne alınacak olması nedeni ile kolları sıvayan CHP İzmir, Karabağlar’da sahaya iniyor.  CHP İzmir İl Örgütü ve ilçe örgütleri mahalle ve köylerde  halkla yüz yüze iletişimde iktidarın politikalarını eleştirecek, belediyelerin yaptıkları çalışmaları anlatacak ve vatandaşların sorunlarını dinleyecek.

Bu eksende ilk çalışma 20 Eylül  Perşembe günü Karabağlar’da başlıyor. İlçe örgütünün ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona CHP genel başkan yardımcıları çıkarma yapacak. Örgüt Karabağlarda sahaya genel başkan yardımcıları Gökhan Günaydın, Sezgin Tanrıkulu ve Gürsel Tekin’in yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, vekiller ve il yöneticileri ile adeta ‘topyekün’ inecek.

BOZYAKA’DA ESNAFLA BULUŞACAKLAR

Partinin ilk durağı Bozyaka mahallesi olacak. Burada esnaf ile bir araya gelinecek ve sorunlar dinlenecek. CHP somut olarak ortaya koyduğu projeleri esnaf ile paylaşacak. Günün ikinci durağı ise Cennetçeşme olacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Bakanlar Kurulu'na onaya gönderdiği fakat henüz onaylanmayan Cennetçeşme’de mahalleli ile bir araya gelinecek, örgüt burada kentsel dönüşüm hakkında bilgi verecek sunum yapacak. Günün sonunda ise İzmir’deki  ilçe gençlik kolları ile bir araya gelinecek. Uzundere Düğün Salonu’nda gerçekleşecek organizasyonda partinin gençlerine yerel seçim sürecinde ne yapmaları gerektiği anlatılacak. Gün içinde bir çok STK’da ziyaret edilecek.

PARTİ ÜYELERİNİ MOTİVE EDECEĞİZ

Karabağlar’da seçim startını verdiklerini belirten CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, “ Daha öncede söylediğimiz gibi partinin zayıf olduğunu düşündüğümüz mahallelerde çalışmalar başlatacağız. Esnaf ziyaretleri, vatandaşlar ile buluşacağız, derneklerimizi ziyaret edeceğiz. Genel başkan yardımcılarımız, vekillerimiz ve belediye başkanlarımız ile  her hafta bir ilçemizde sahaya ineceğiz parti olarak vatandaş ile buluşacağız.Bunun startını Karabağlar’da veriyoruz. İlçe örgütünün ev sahipliğinde vatandaşımız ile buluşacağız. Parti durmuyor. Parti üyelerimiz örgütlerin belediyelerin çalışmalarını göremiyor her zaman. Onları da bu organizasyonlar ile motive edeceğiz” dedi. İl Başkanı Engin, Karabağlar’da özellikle işsizliği, kentsel dönüşümü dile getireceklerini belirtti.

“GÜN BOYU DOLU BİR PROGRAM OLACAK”

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Polat Manduz ise, “ Genel başkan yardımcılarımızı, belediye başkanlarımızı, vekillerimizi, il örgütümüzü ağırlayacağız. Parti Karabağlar’da sahaya inecek. Gün boyu dolu dolu bir program ile Karabağlar’ın her bölgesine ulaşacağız. Vatandaşımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Çözüm önerilerimizi sunacağız. Belediyemizin çalışmalarını  anlatacağız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası