Ege Postası
Geri

CHP’de istifalar art arda geliyor!

CHP İzmir'de aday adaylığı istifaları art arda geliyor. Sabah saatlerinde ilçe başkanlığı görevinden istifa edip Karaburun Belediye Başkan Aday Adayı olan Bülent Çumçum'un ardından, Beydağ İlçe Başkanlığı görevi yapan Yılmazlar da istifa edip ilçesinde belediye başkan aday adayı oldu.
CHP’de istifalar art arda geliyor!
Haberler / Yerel Politika
11 Ekim 2018 Perşembe 00:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP'de 2019 yılında yapılacak yerel seçimler için yoğun bir çalışma sürerken, Genel Merkez'in örgütlere gönderdiği genelge ile seçim takviminin belli olmasının ardından aday adaylığı hareketliliği yaşanıyor.

Çeşme İlçe Başkanı Ekrem Oran, Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek ve Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar'ın ardından sabah saatlerinde Karaburun İlçe Başkanı Bülent Çumçum da belediye başkan adaylığı için görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Bir istifa haberi de Beydağ'dan geldi. Ocak 2015 yılındaki kongrede Beydağ İlçe Başkanı seçilen ve görevi aralıksız o tarihten itibaren sürdüren Feridun Yılmazlar akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında istifasını verdi. Yılmazlar, CHP'den Beydağ Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası