Ege Postası
Geri

Kocaoğlu'nun açıklamalarına CHP'den sert tepki

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun katıldığı bir televizyon programında partisine yönelik yaptığı eleştirilere sert tepki geldi. CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, “Biz milletvekilleri ve örgüt olarak, partimizi iktidar yapmaya çalışıyoruz, halka umut vermeye çalışıyoruz. Ancak o bizim bütün umutlarımızı yerden yere vuruyor. Yakışmadı kendisine” dedi. Kocaoğlu'nun açıklamalarına CHP'den sert tepki
Kocaoğlu'nun açıklamalarına CHP'den sert tepki
Haberler / Yerel Politika
9 Ekim 2018 Salı 16:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocağlu’nun katıldığı bir televizyon programında CHP'ye yönelik, "Bugüne kadar Türkiye’ye nasıl yöneteceğini, ülkenin ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip çözüp üretilip ülkenin refahına çıkarılacağı bir yol haritası belirlememiştir. Bu partinin politika üretecek mutfağı yok" şeklindeki sözlerine CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan sert tepki geldi.

KULAKLARIMA İNANAMADIM, YAKIŞMADI KENDİSİNE

Kocaoğlu’nun bu açıklamalarıyla partiye büyük zarar verdiğini savunan Bayır, “Bir daha aday olmayacağını söyleyen, 3 kez büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterilmiş birinin bunları söylemiş olmasına kulaklarım inanamadı. Biz milletvekilleri ve örgüt olarak, partimizi iktidar yapmaya çalışıyoruz, halka umut vermeye çalışıyoruz. Ancak o bizim bütün umutlarımızı yerden yere vuruyor. Yakışmadı kendisine” dedi.

GÖNLÜMÜZDE KALSAYDI

CHP’li Bayır, “Sayın Aziz Kocaoğlu’nun gönlümüzde Merhum Ahmet Piriştina ve Alyanak gibi büyük başkan olarak kalmasını isterdik. Ancak kendisi bu açıklamalarıyla partiye zarar verdi. Bu doğru değil” diye konuştu.

BU İŞ ÇOCUK OYUNCAĞI DEĞİL

Başkan Kocağlu’nun aday olarak gösterilmesi için kırsaldaki üreticilerin miting yapacak olmasını da değerlendiren Bayır, “Ben aday olmayacağım dedi kendisi zaten. Bu iş çocuk oyuncağı değil. Doğru değil bunlar” ifadesini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası