Ege Postası
Geri

CHP’de kadın ve gençlik kolları yarışı tam gaz: O isim gençlik için yola çıktı

CHP’de kadın kolları kongre sürecinin başlamasının ardından gözler gençlik kollarına çevrildi. Mevcut Başkan Burak Kotan’ın İrem Gökmen’i desteklediği öğrenilirken, genç üyelerin Gökmen isminden rahatsız olduğu öğrenildi. Öte yandan İl Gençlik Kolları Başkanlığı için ilk isim yola çıktı. Eren Mısırlı sosyal medya hesabından aday olduğunu açıkladı.
CHP’de kadın ve gençlik kolları yarışı tam gaz: O isim gençlik için yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
27 Mayıs 2024 Pazartesi 15:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi’nde 2023 genel seçimlerin ardından başlayan ‘değişim’ rüzgarı esmeye devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerin ardından parti içi yarış kadın kollarında start verdi. Kadın kollarının ardından gençlik kollarında da olağan kongre takvimi ise önümüzdeki günlerde başlayacak.

KADIN KOLLARI BAŞKANLARI SEÇİLİYOR

Kadın kolları için kongre süreci devam ediyor. Ödemiş, Güzelbahçe, Menemen, Bergama, Selçuk ve Bornova ilçelerinde kongreler tamamlandı.

Buna göre, CHP Ödemiş İlçe Kadın Kolları Başkanı Şeyda Gere, Güzelbahçe İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Pilor, Menemen İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülten Aytaş, Bergama İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçilen Güzin Aydın, Selçuk İlçe Kadın Kolları Başkanı Nihal Atay Mengüllüoğlu,Bornova Kadın Kolları Başkanı ise Rahşan Halat Nazlıoğlu oldu.

Kadın kolları kongreleri tüm hızıyla sürerken gözler gençlik kollarına çevrildi.

KOTAN ADAY DEĞİL

4 yıla yakın süredir gençlik kolu il başkanlığı görevini sürdüren Burak Kotan’ın yeni dönemde aday olmayacağı öğrenildi.  Kotan’ın kurultaya yönelik çalışma yapacağı ileri sürüldü.  

KOTAN’IN DESTEKLEDİĞİ ADAYA ÖRGÜTTEN VETO

Gençlik kolları il başkanlığı için kulislerde Karşıyaka Gençlik Kolu Başkanı Özenç Kalkan, Buca Gençlik Kolu Başkanı İrem Gökmen’in isimleri geçiyor.

 Mevcut Başkan Burak Kotan’ın İrem Gökmen’i desteklediği öğrenilirken, genç üyelerin Gökmen isminden rahatsız olduğu öğrenildi.

GENÇLİK İÇİN İLK İSİM YOLA ÇIKTI

Öte yandan CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanlığı için ilk isim yola çıktı. Medya Planlama ve Siyasal İletişim Uzmanı Eren Mısırlı sosyal medya hesabından aday olduğunu açıkladı.

Mısırlı açıklamasında, “Bugün, İzmir gençliğinin enerjisi ve dinamizmiyle Gençlik Kolları İl Başkan Adaylığı için yola çıkıyorum. Hep birlikte, daha demokratik, adil ve eşit bir gelecek inşa etmek için göreve hazırız.  Geleceğimiz olan gençlerimize listelerde daha fazla yer verilmesi adına mücadeleyi büyütmeye ve gençliğin sesini duyurmaya kararlıyım. Bu yolculukta sizlerin desteği ve katkılarıyla, partimizin değerlerini en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  Birlikte başaracağız!” ifadelerine yer verdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası