Ege Postası
Geri

Emekli Tuncer'in vefatı sonrası Aslanoğlu'ndan tepki: İktidarın yönetemediği ekonomi bir can daha aldı

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu,  İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan Kemal Tuncer'in inşaatta geçirdiği iş kazası sonrası yaşamını yitirmesine tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımlayan Şenol Aslanoğlu, "Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi.
Emekli Tuncer'in vefatı sonrası Aslanoğlu'ndan tepki: İktidarın yönetemediği ekonomi bir can daha aldı
Haberler / Yerel Politika
25 Mayıs 2024 Cumartesi 15:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden emekli olan Kemal Tuncer isimli işçi aldığı emekli maaş yetmeyince inşaatlarda çalışmaya başladı. Tuncer, inşaatta geçirdiği iş kazası sonrası yaşamını yitirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Tuncer'in vefatının ardından sosyal medya hesabındaan yaptığı açıklamasında, "Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz" ifadelerine yer verdi. 

Aslanoğlu'nun açıklaması şu şekilde;

"İktidarın yönetemediği ekonomi, bir can daha aldı. Emekli maaşı nedeniyle geçinemediği için çalışmak zorunda kaldığı inşaattan düşerek yaşamını yitiren Kemal Tuncer'den gelen acı haber beni derinden üzmüştür. Senelerce İzmirimize hizmet vermiş olan Kemal Tuncer'e Allah'tan rahmet, ailesi ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum. Emekliler daha iyi şartlarda yaşasın diye Kemal Abi ve tüm emekliler için mücadele etmeyi sürdüreceğiz!"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası