Ege Postası
Geri

CHP’den AK Parti’ye katılım haberlerine yalanlama

CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, partisinden istifa eden 70 kişinin AK Parti’ye katılmasını değerlendirdi. Bahsi edilen 70 kişinin partilerinden istifa ettiği şeklindeki haberlerin tamamen yalan olduğunu savunan CHP’li İlçe Başkanı Akdağ, sadece Ömer Sipahi adlı kişinin parti üyeleri olduğunu ancak onun da ne kongre ne de ilçe delegesi olmadığını söyledi. Kasım Akdağ, “Sipahi ön seçim delegemiz de değil kongre delegemiz de değil.  Geçmiş dönemlerde yapmış mıdır bilmiyorum. Partimizde 70 istifa söz konusu değil.  Tamamen asparagas bir haber. Kesinlikle yalan” dedi. AK Parti: CHP'den 70 kişi geldi... CHP: Tamamen asparagas
CHP’den AK Parti’ye katılım haberlerine yalanlama
Haberler / Yerel Politika
27 Ocak 2018 Cumartesi 16:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen 70 kişinin üye katılım töreni bugün AK Parti Buca İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın katılımıyla gerçekleşti.  Gelen haberde CHP İlçe Kongre delegesi de olan Ömer Sipahi’nin de AK Parti’ye geçenler arasında olduğu bildirildi.

YALAN VE ASPARAGAS HABER

Öte yandan CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, gazetemize yaptığı açıklamada partisinden 70 kişinin ayrılarak AK Parti’ye geçtiği şeklindeki bilginin gerçeği yansıtmadığını belirterek, haberi ‘yalan ve asparagas’ olarak nitelendirdi.

ÖMER SİPAHİ DOĞRU AMA 70 İSTİFA FALAN YOK

Sipahin’nin partisinin ne ilçe ne de kongre delegesi olduğunu açıklayan CHP Buca İlçe Başkanı Akdağ, “ 1974 doğumlu Ömer Sipahi adlı usta arkadaşımız. Sipahi ön seçim delegemiz de değil kongre delegemiz de değil.  Geçmiş dönemlerde yapmış mıdır bilmiyorum. Partimizde 70 istifa söz konusu değil.  Tamamen asparagas bir haber. Gayri ciddi bir haber. Ömer Sipahi doğru ama 70 istifa falan yok. Kesinlikle yalan haber” açıklamasını yaptı.

18 ARALIK'TAN BU YANA 58 KİŞİ KATILDI

İstifalar bir yana partisine 18 Aralık’tan bugüne 58 kişinin katıldığını belirten Kasım Akdağ, “Daha önce 70 istifa eden vardı Yiğitler Mahallesi’nden. O üyelerimizle kongre sonrası görüştük istifalarından vazgeçtiler. Genel merkeze yazı yazdık onay bekliyoruz. Ömer Sipahi götürdüğü kişileri ‘Bunlar CHP’li. CHP’den istifa etti ‘ şeklinde lanse etmiş olabilir. Amaç ne bilmiyorum. Paye kazanmak için olabilir ama burada giden 70 kişi yok” diye konuştu.

ARSLAN, BİZ DAHA ÇOK ÇALIŞIYORUZ DİYE GENEL MERKEZİNE İYİ GÖRÜNMEK İSTEMİŞ OLABİLİR

CHP’li Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ, AK Partili İlçe Başkanı Mustafa Arslan’ın partisinin başlayacak olan kongre süreci öncesi genel merkeze çalışıyor görüntüsü vermek istemiş olabileceğini iddia ederek, “Kongreleri başlayacak. Biz daha çok çalışıyoruz deyip genel merkeze iyi görünmek ya da kamuoyunda yanlış algı yaratmak için olabilir. Partimize tam tersine katılımlar var. 18 Aralık’tan bugüne kadar 58 tane katılım var.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası