Ege Postası
Geri

İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret

İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Dr. Aytun Çıray, partisinin İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar’ı makamında ziyaret etti. İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret
İYİ Parti’ye Akşener’den önce sürpriz ziyaret
Haberler / Yerel Politika
26 Ocak 2018 Cuma 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR  POLATLI/EGEPOSTASI- Teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren ve 17 Şubat tarihinde partisinin Genel Başkanı Meral Akşener’i ağırlayacak olan İYİ Parti İzmir’de son çalışmaları ve hazırlıklar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için İzmir’e gelen İYİ Parti Genel Sekreteri Dr. Aytun Çıray ve İl Başkanı Yıldırım Ulupınar görüşmesi başladı.

İZMİR TEŞKİLATLANMASININ SON DURUMU ELE ALINDI

Partisinin 85 kişilik il yönetim kurulu, 9 kişilik disiplin kurulu ve 22 kişiden oluşan Divan Kurulu üyelerini atayan, İzmir’in 30 ilçesinden 29’unun ilçe başkanını tayin eden İYİ Parti İzmir İl Başkanı Yıldırım Ulupınar ve İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray’ın nezaket ziyaretinde İzmir teşkilatlanmasının son durumu konuşuldu.

AKŞENER HAZIRLIKLARI DA KONUŞULACAKLAR ARASINDA

Görüşmede karşılıklı bilgi alışverişinin yanısıra 17 Şubat’ta partisinin il binasının açılışına katılacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in karşılanmasına yönelik hazırlıklar ve neler yapılacağı da konuşulan konular arasında yer aldı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası