Ege Postası
Geri

CHP’li Arslan’dan AK Partili Kaya’ya ‘Atatürkçülük’ çıkışı: Sizden ders alacak değiliz

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın “CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Atatürkçülükten uzaklaştı” açıklamasına, ‘’ Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilkelerinin ışığında, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyen partimizin yaptıkları ve yapacakları uykularını kaçırıyor olsa gerek ki böyle mesnetsiz söylemlere başvuruyorlar’’ ifadeleri ile tepki gösterdi.
CHP’li Arslan’dan AK Partili Kaya’ya ‘Atatürkçülük’ çıkışı: Sizden ders alacak değiliz
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2023 Pazartesi 17:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan, AK Partili Mahmut Atilla Kaya’nın yerel bir televizyon kanalında söylediği “CHP Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Atatürkçülükten uzaklaştı” sözlerine sosyal medya hesabından sert tepki gösterdi.

ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYANLARDAN…

Arslan açıklamasında, ‘’Ulusal Bayramlarda Büyük Atatürk’ün adını anmayanlardan, Keşke Yunan galip gelseydi diyen Fesli Deli Kadir’i baş tacı edenlerden, Cumhuriyet için "Reklam Arası" ifadesini kullananlardan Atatürkçülük dersi alacak değiliz. Büyük Önderimiz Atatürk’ün ilkelerinin ışığında, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun liderliğinde iktidara yürüyen partimizin yaptıkları ve yapacakları uykularını kaçırıyor olsa gerek ki böyle mesnetsiz söylemlere başvuruyorlar. Siz önce ağlata ağlata görevden affını istediğiniz belediye başkanlarınıza bakın. Ne kusurları vardı da görev affı istediler onu açıklayın’’ ifadelerini kullandı.  

BETON EKONOMİSİ 

Ülkemizin içinde bulunduğu derin ekomonik krize dikkat çeken Arslan, ‘’İktisat Kongresi; Ülkemizi içine soktuğunuz derin ekonomik krizin hesabını vermeden olmaz. İktisat bir bilim alanıdır. Bilim; bilgi, birikim ve liyakat ile olur. Türk Lirasının değeri artarsa; İşsizlik artar, Sanayi Üretimi durur, diye düşünen ışıltılı Bakanınızla mı İktisat Kongresi düzenleyeceksiniz? 20 yıl içinde Ülkemizi hapsettiğiniz “Beton Ekonomisi” ve dünyanın hiçbir yerinde, Ekonomi Biliminde karşılığı olmayan “faiz sebep enflasyon sonuç” teorisi ile hareket eden sizlerden mantıklı açıklamalar beklemiyoruz’’ dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası