Ege Postası
Geri

CHP’li Çam’dan Ulaştırma Bakanı’na 'aday mısınız'' sorusu

CHP Milletvekili Musa Çam, Binali Yıldırım'a, İstanbul veya İzmir için aday olmayı düşünüp düşünmediğini sordu
CHP’li Çam’dan Ulaştırma Bakanı’na 'aday mısınız'' sorusu
Haberler / Politika
19 Kasım 2013 Salı 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ANKARA- CHP İzmir Milletvekili Musa Çam Ulaştırma Bakanı Bianli Yıldırım’a “İzmir veya İstanbul Belediye Başkanlığı'na aday olacak mısınız ya da Bülent arınç’ın açıkladığı gibi siyaseti bırakacak mısınız'” diye sordu.
Bakanlığın bütçe tasarısının görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda söz alan Çam, “Sayın Bakan, 11 yıldır görevinizin başındasınız çok işler yaptınız ama parti tüzüğünüz gereği yolun sonuna geldiniz. 30 Mart’ta İstanbul’dan mı, İzmir’den mi büyük belediye başkan adayı olacaksını? Ya da Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın açıkladığı gibi siyaseti bırakacak mısınız'” diye sordu. CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın yerel seçimleri hatırlatarak "Sayın Bakan İstanbul'dan mı İzmir'den mi adaysını? Yoksa siyasete son mu vereceksiniz'" sorusuna Yıldırım, "Onu toplantıdan sonra kulağına söyleyeyim" yanıtını verdi. Ortam dinlemelerine ilişkin soruları da yanıtlayan Yıldırım'ın, esprili şekilde "Dinlenmiyoruz vaktimiz yok, çalışıyoruz. Onun için böyle bir derdimiz yok" sözleri gülüşmelere neden oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası