Ege Postası
Geri

CHP’li Moroğlu Bayındır’ın dağ köylerinde

CHP İzmir İl Başkanlığı’nın koordinasyonunda milletvekili ve partililerin katılımıyla oluşturulan çalışma grupları, Küçük Menderes’te mekik dokudu. Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu’nun Bayındır mesaisinde beş köy ziyareti vardı.
CHP’li Moroğlu  Bayındır’ın dağ köylerinde
Haberler / Yerel Politika
18 Mart 2013 Pazartesi 11:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR- CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, partisinin Küçük Menderes’teki alan çalışmalarında, Bayındır’ın dağ ve orman köylerini ziyaret etti. Moroğlu, 2 B düzenlemesine ilişkin belirsizliklere ve yıllardır yaşadıkları topraklardan koparılma riskine tepki gösteren yurttaşları dinledi.

Beş ayrı köyde, “üretim” yollarından içme suyuna ve kanalizasyona kadar yerel talepleri de muhataplarına cep telefonundan anında ileten Moroğlu, sorunlara çözümün takipçisi olacağını söyledi. 

Beraberindeki CHP YDK üyesi Ülkü Caner, CHP İzmir İl ve Gençlik Kolları yöneticileri, CHP Bayındır İlçe Yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleriyle köylere çıkartma yapan Moroğlu, talep ve sorunları dinledi.

“Halk göz ardı ediliyor”

Bayındır’ın orman köyleri Yakapınar, Söğütören, Balcılar, Osmanlar ve Kızılcaova’da, muhtarların da katılımıyla genel ve yerel siyaset üzerine köylülerle sohbet eden Moroğlu, “AKP iktidarı ülkeyi satıyor” dedi. AKP iktidarının Mera Kanunu, Tapu Kadastro Kanunu, Kentsel Yenileme ve 2 B düzenlemelerinin bunun kanıtı olduğunu savunan Moroğlu, “Millet diyorlar, ancak Milletin Meclisinde aldıkları hiçbir kararda halk adına hayırlı bir cümle yok. Her adımları, yurttaşı göz ardı eden bir yaklaşımın ürünü. Köylü milletin efendisiydi, AKP iktidarı köylüyü köleleştirdi” dedi.

“Bak bizim oğlan gelmiş”

Milletvekili seçilmeden önce, seçim kampanyası kapsamındaki köy turlarına Bayındır Söğütören Köyü’nde gece 23:00’te köy kahvesi toplantısıyla başlayan Moroğlu, aynı yerde “bizim oğlan” denilerek karşılandı ve köyün çocuklarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Siyaset meydanı”nda bir gelin..

Yakapınar Köyü’nde, “siyaset meydanı”nın bir de gelin konuğu vardı. CHP Milletvekili Mustafa Moroğlu ve çalışma ekibinin geldiği köy kahvesinde, Mercanoğlu Ailesi’ne katılan gelin Elmas Mercanoğlu da yerini aldı. CHP’liler, çiçeği burnunda gelin Elmas Mercanoğlu ile ziyaret anısını fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası