Ege Postası
Geri

CHP’li Sertel, Genel Merkeze seslendi: Üyelerimiz ön seçim istiyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adaylığı için yola çıkan Atila Sertel, CHP Genel Merkezine seslenerek, “CHP’li üyeler, belediye başkan adaylarını kendileri seçmek istemektedir. Ön seçim istemektedir” dedi.
CHP’li Sertel, Genel Merkeze seslendi: Üyelerimiz ön seçim istiyor
Haberler / Yerel Politika
11 Aralık 2023 Pazartesi 16:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Aday Adayı Atila Sertel sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

CHP’li Sertel, ‘Üyelerimiz ön seçim istiyor’ notuyla bir video yayınlayarak CHP Genel Merkezine seslendi.

Sertel, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıkladıktan sonra örgütlerimizi dolaşmaya başladım. Önce Beydağ’a gittim. Ardından Kiraz ve Ödemiş ilçelerimizi ziyaret ettim. Bayındır, Tire, Kemalpaşa ilçelerimizi ziyaretten sonra Torbalı, Selçuk, Menderes ve Seferihisar’da üyelerimizle buluştuk. Urla, Çeşme, Karaburun, Kınık, Bergama, Dikili, Aliağa, Foça, Menemen, Çiğli, Karşıyaka ve son olarak da Gaziemir ilçe örgütlerimizi ziyaret ettim. Tüm üyelerimizle kucaklaştık, sohbet ettik. Burada gördüğüm büyün üyelerimizin ön seçim isteğidir. 'Biz belediye başkanımızı kendimiz seçmek istiyoruz. Oylarımızla seçmek istiyoruz' demektedirler.  

BURADAN SESLENİYORUM

Bunu buradan tüm kamuooyuna aktarmak istiyorum.Bugün Karabağlar, Balçova, Narlıdere ve Güzelbahçe’yi dolaşacağım. Yarın 12 Aralık Salı günü. Yarın 12.30’da Konak’ta, saat 15.30’da Bayraklı’da ve 17’de Bornova’da olacağım. 13 Aralık Çarşamba günü saat 11’de Buca’da noktayı koyacağız. Örgütlerimizin ziyaretini sonlandıracağız. Buradan sesleniyorum. CHP’li üyeler, belediye başkan adaylarını kendileri seçmek istemektedir. Ön seçim istemektedir. Bu talebimi buradan Genel Merkezi’mize sevgi ve saygıyla iletiyorum"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası