Ege Postası
Geri

CHP’li Yücel'den Kurultay yorumu: Değişim 'halkın' talebiydi!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel,  genel başkan olarak seçilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa'da gerçekleştirdi.  Özel’i Manisa ziyaretinde yalnız bırakmayan Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel, ‘Bu değişim ihtiyacı, değişim talebi sokağın, vatandaşın ve halkın talebiydi. Özgür Özel'in grup başkan vekilliği döneminden, milletvekilliği döneminden ve grup başkanlığı döneminden ne kadar mücadeleci, çalışkan, üretken ve partiyi sahiplenen bir yapısı olduğunu biliyorduk’ dedi.
CHP’li Yücel'den Kurultay yorumu: Değişim 'halkın' talebiydi!
Haberler / Politika
7 Kasım 2023 Salı 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 8. Genel Başkanı olarak seçilmesinin ardından ilk ziyaretini memleketi Manisa'da gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi PM üyesi ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel de CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Manisa ziyaretine eşlik etti.

‘BU DEĞİŞİM TALEBİ HALKIN TALEBİYDİ’

TELE1’de yayınlanan Gün Ortası  programına konuşan Yücel 38’nci Olağan Kurultayı’nda çok önemli bir değişim gerçekleştirdilerini belirterek, ‘Bu değişim ihtiyacı, değişim talebi sokağın, vatandaşın ve halkın talebiydi. Özgür Özel'in grup başkan vekilliği döneminden, milletvekilliği döneminden ve grup başkanlığı döneminden ne kadar mücadeleci, çalışkan, üretken ve partiyi sahiplenen bir yapısı olduğunu biliyorduk. Bu 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinden sonra Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu'nun aday olduğu seçimlerden sonra böyle bir yüksek talebe ve beklentisi oluştu. Örgütümüzün ve tabanımızın büyük bir kesimi, ciddi bir kesimi  Sayın Özgür Özel’in etrafında birleşti’ dedi.

‘MANİSA ÖZ ÇOCUĞUNU BAĞRINA BASTI!’

Manisa’nın bugün öz çocuğunu bağrına bastığını ifade eden Yücel, ‘Hafta sonu yapılan kurultayımızda Sayın Özgür Özel Cumhuriyet Halk Partisi'nin 8. genel başkanı seçildi. Bugün devir teslim yapılmadan önce bugün ilk ziyaretini  memleketine Manisa iline yaptı. Biz de milletvekilleri olarak kendisine eşlik ettik. Burada binlerce Manisalı, binlerce hemşehrimiz kendisini bağrına bastı. Manisa bugün öz evladını, öz çocuğunu bağrına bastı. Büyük bir coşku vardı.  Bir takım özel ziyaretler yapıp bildiğim kadarıyla köyünü ziyaret edecek , onlarla bir araya gelecek’ dedi.

‘YARIN DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞECEK’

Yarın Ankara'da olacaklarını söyleyen Yücel, ‘Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Sayın Selvi Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettikten sonra devir teslim töreni gerçekleştirilecek’ dedi.

 

CHP Genel Başkanı Özel'den 'İzmir' vurgusu
CHP Lideri Özgür Özel'den yerel seçim mesajı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel İzmir'e geldi: İzdiham yaşandı
 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası