Ege Postası
Geri

CHP’li vekillerden Gülşen’e tam destek!

Şarkıcı Gülşen imam hatip liselilerine yönelik 4 ay önceki konserinde sarf ettiği sözler nedeniyle dün çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. CHP İzmir milletvekillerinden şarkıcı Gülşen’e destek mesajları yağdı.
CHP’li vekillerden Gülşen’e tam destek!
Haberler / Politika
26 Ağustos 2022 Cuma 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Şarkıcı Gülşen, 4 ay önceki konserinde “İmam” lakaplı bir arkadaşına “İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözleri nedeniyle dün gözaltına alınıp tutuklandı.

İfadesinde kimseyi hedef almadığını belirten Gülşen, “Bu kısa görüntü aylar sonra kim tarafından ne amaçla servis edildi bilemiyorum. Ancak provokatif amaçlı servis edildiğini düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım” dedi. 

CHP İzmir Milletvekilleri Şarkıcı Gülşen’in tutuklanmasına sosyal medya hesabı üzerinden verdikleri mesajlarla tepki gösterdi. 

Murat Bakan, ‘’Ne ekonomi, ne dış politika, ne sağlık, milli eğitim, ne de polisin promosyonu hiç bir şeyin önemi yok artık iktidarın üzerinde tepineceği, sonuna kadar istismar edeceği, tüm pisliklerini temizleyeceği bir Gülşen konusu var artık’’ dedi. 

‘Sana yasak, bana yasal’ 

Sevda Erdan Kılıç ise adalet ve demokrasi vurgusu yaptığı açıklamasında, ‘’Üstünlerin hukukunda sıradan bir gün daha. Şarkıcı Gülşen tutuklandı! ‘Sana yasak, bana yasal’ gibi bir zihniyet karanlıktan başka bir şey getirmez. Adalete ve Demokrasiye inanacağız. Sıkı sıkı tutunacağız!’’ ifadelerine yer verdi. 

Laikliğe vurulmuş darbe! 

Kani Beko tutuklama kararını laikliğe vurulmuş bir darbe olarak değerlendirerek, ‘’Gülşen için verilen tutuklama kararı bu ülkede yaşayan insanların can, mal ve ifade özgürlüğüne; laikliğe vurulmuş bir darbedir. Gülşen’le aynı fikri paylaşsın ya da paylaşmasın her yurttaşın bu tutuklamanın karşısında durması gerekmektedir!’’ dedi. 

‘’ Vicdanınız kurusun’’

Atila Sertel açıklamasında, ‘’Şarkıcı Gülşen’i halkımızı kin ve tahrikten tutukladınız. “Namaz kılmayanlar öldürülmeli” diyen imam hakkında niye soruşturma yok. O halkı kin ve nefrete tahrik etmiyor mu? Vicdanınız kurusun’’ dedi. 

‘’Susturma sopası’’

Mahir Polat hukukun bir sopa olarak kullanıldığına dikkat çekerek, ‘’Bakara makara diyerek alenen dinimizle alay eden büyükelçi atanırken #Gülşen tutuklandı.Kendi skandallarını ve çöken ekonomiyi maskelemek için Gülşen’in nisan ayındaki bir görüntüsünden medet umuyorlar. Hukuk, ucube Saray rejiminde muhalifleri susturma sopası olarak kullanılıyor’’ ifadelerine yer verdi. 

‘’Adaletiniz batsın’’

Bedri Serter, Kadın cinayetlerine vurgu yaptığı açıklamasında, ‘’Kadın katilleri,mafyalar, çocukları taciz edenler, tecavüzcüler dışarıda ama Gülşen hapiste! Adaletiniz batsın!’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası