Ege Postası
Geri

CHP’nin kritik MYK’sı başladı: Uzun sürmesi bekleniyor

CHP’de ‘değişim’ beklentisinin dile getirilmesinin ardından belirlenen kritik toplantıların ilki başladı. Kılıçdaroğlu’nun A takımıyla ‘ucu açık’ bir görüşme yapması bekleniyor.
CHP’nin kritik MYK’sı başladı: Uzun sürmesi bekleniyor
Haberler / Politika
1 Haziran 2023 Perşembe 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hedeflenen başarıya ulaşamayan CHP’de “değişim” beklentisi tabanda da dile getirilmeye başlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin mevcut A takımıyla son kez Merkez Yürütme Kurulu toplantısına katıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcılarından Feti Açıkel’in seçimlerin siyasi sonuçlarına dair sunum yapması beklenirken Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik’in seçimlerin teknik sonuçlarına dair MYK’ya bilgi vermesi bekleniyor.

CHP MYK’sında yaşanacak değişim öncesi yapılan toplantıda seçim sonuçlarının değerlendirilmesinin yanı sıra yol haritasına dair de görüş alışverişi yapılacak. MYK üyeleri, ‘yeni dönem yönetimi planlanırken genel başkanın elini rahatlatmak için’ istifa edecek.

Kılıçdaroğlu’nun yeni MYK’sını cumartesi günü yapılacak Parti Meclisi toplantısının ardından açıklaması bekleniyor.

KILIÇDAROĞLU İMAMOĞLU GÖRÜŞMESİ MYK SONRASI

CHP’de gözlerin çevrildiği MYK toplantısının uzun sürmesini beklediklerini ifade eden kurmaylar, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun görüşmesinin de toplantı sonrası gerçekleşeceğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU KAFTANCIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

Öte yandan Kılıçdaroğlu kritik MYK toplantısı öncesinde CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile bir görüşme gerçekleştirdi. CHP Genel Merkezi’ndeki görüşme bir saate yakın sürdü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası