Ege Postası
Geri

ÇİSİAD Denizli iş dünyasıyla buluştu

Üyelerinin iç pazardaki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Manisa, Torbalı, İzmir, Bursa ile üyeler arası ikili iş görüşmeleri programları gerçekleştiren Çiğli Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇİSİAD), üyelerini geçtiğimiz günlerde Denizli İş dünyası ile iş görüşmeleri programında bir araya getirdi.
ÇİSİAD Denizli iş dünyasıyla buluştu
Haberler / Ekonomi
17 Şubat 2013 Pazar 10:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Denizli İş Adamları Derneği(DİAD) ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda konuşan ÇİSİAD başkanı Aziz EROĞLU, ÇİSİAD üyelerinin dışa açılımlarını ve ihracat yapma potansiyellerinin artmasına katkıda bulunduklarını vurgulayarak “üyelerimizin iç piyasadaki tüm ihtiyaçlarını TUSKON ve ESİDEF çatısı altındaki şirketlerden karşılamasını arzuluyoruz.” Dedi.

“Amacımız üyelerimizle bağlı olduğumuz federasyonumuz ESİDEF ve Konfederasyonumuz TUSKON bünyesine üye olan diğer işadamları ile hammadde, ürün, hizmet gibi birçok dalda iş ilişkilerinin gelişmesidir.” diye konuşan Eroğlu, ikili iş görüşmeleri programlarında sadece alışveriş, ticaret değil yeni iş birliklerinin ve ortak çalışmaların ve ortaklıkların artmasını, doğmasını arzuladıklarını ifade etti.

Eroğlu, globalleşen dünyada çok az sayıda global şirketimizin, markamızın olduğunu belirterek, bu iş birliklerinin daha da güçlü bir şekilde artmasıyla bu şirketlerin, markaların oluşturulabileceğini ümit ettiklerini sözlerine ekledi.

DİAD-ÇİSİAD üyeler arası ikili iş görüşmeleri programını gerçekleştirmekten memnun kaldıklarını belirten Denizli İş adamları Başkanı Erdem AYDIN “üyelerimizin dış piyasalarda daha etkin olmasını arzu ediyoruz. Hedefimiz üyelerimiz arasındaki ticareti geliştirmek, aynı federasyona bağlı derneklerin üyeleri ile bölgesel ticareti arttırmaktır. Bağlı bulunduğumuz konfederasyon aracılığıyla uluslararası ticarete katkı sağlamaktır.” Dedi.

İş görüşmelerinde ağırlıklı olarak Tekstil, Yapı, Ambalaj, Kimya, Gıda, makine, Mobilya sektörlerinden iş adamları bir araya geldi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası