Ege Postası
Geri

Çaldığı 53 bin lirayı bacaya saklayıp, köpekle çatıyı ablukaya almış

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir aracın bagajından 53 bin lira çalan zanlı, polis operasyonuyla yakalandı. Zanlının, bagajdan çaldığı parayı terastaki baca borusuna sakladığı ve Alman doberman cinsi köpekle çatıya çıkılmasını...
Çaldığı 53 bin lirayı bacaya saklayıp, köpekle çatıyı ablukaya almış
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 15:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde bir aracın bagajından 53 bin lira çalan zanlı, polis operasyonuyla yakalandı. Zanlının, bagajdan çaldığı parayı terastaki baca borusuna sakladığı ve Alman doberman cinsi köpekle çatıya çıkılmasını engellediği ortaya çıktı.

Türkan B., Bursa Emniyet Müdürlüğü Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne gelerek Değirmenlikızık Mahallesi'nde park halindeki 16 U 4599 plakalı aracın bagajındaki çanta ve Ahmet B.'nin ceketinin cebindeki cüzdanın çalındığını belirtti. Polise ifade veren Türkan B., "Bagajdaki çantada 37 bin lira ve 7 bin euro para vardı. Ahmet B.'ye ait ceketin cebindeki cüzdanın içerisinde de nüfus cüzdanı ve banka kartı ile 100 lira para vardı." şeklinde bilgi verdi.

Polis, şikayet üzerine olayla ilgili soruşturma başlattı. Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, olay yerindeki delilleri ve görgü tanıklarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede, olayı çok sayıda 'hırsızlık' suçundan sabıkası olduğu öğrenilen Yaşar Y. (52) operasyonla gözaltına alındı. Zanlının, otomobilin bagajından çaldığı para ve banka kartlarını evinin terasındaki baca arasındaki boruya sakladığı belirlendi. Zanlının, bacaya kimsenin yaklaşmaması için de doberman cinsi köpeği terasa bağladığı tespit edildi.

Emniyetteki sorgulaması tamamlanan zanlı, adliyeye sevkedildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası