Ege Postası
Geri

Çalışmalar iki yıldır bitmiyor, Yalı isyanda!

İzmir’in gözde semtlerinden Güzelyalı’da bitmek bilmeyen altyapı çalışmaları halkı isyan ettirdi. Yaklaşık 2 yıldır üst üste gelen çalışmalardan dert yanan semt halkı “Bitsin artık bu çile” diyerek yaşadıkları sıkıntının son bulmasını istedi. Çalışmalar iki yıldır bitmiyor, Yalı isyanda!
Çalışmalar iki yıldır bitmiyor, Yalı isyanda!
Haberler / İzmir
5 Ekim 2016 Çarşamba 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Konak ilçesi Güzelyalı semtinde su ve kanal inşaatı, elektrik, doğalgaz, bilişim altyapısı ve son olarak da elektrik hatlarıyla ilgili altyapı çalışmaları ardı ardına gelince bölge halkının da sabrı taştı.

GÜZELYALI İKİ YILDIR ŞANTİYE ALANI GİBİ

Güzelyalı’da bir süredir devam eden altyapı çalışmaları sırasında kurumlar arasında yaşanan koordinasyonsuzluk hem bölge halkını, hem de esnafa adeta darbe vurdu. Her gün delik deşik olan kaldırımlar ve toz bulutları arasında adeta yaşam savaşı veren Güzelyalı sakinleri resmi kurumlara isyan etti. Parçalanan kaldırımlar, çukurlarla dolu yollar ve kapalı sokaklar arasında günlük yaşamlarını sürdürmekte güçlük çeken İzmirliler, kapılarının önüne çıkmaya korkar hale geldi.

BİR DOKUN BİN AH İŞİT!

İki seneyi bulan ve her kurumun peşi sıra kazı çalışması yürüttüğü semtte yaşanan olumsuz manzaralar artık sıradan hale gelirken, son olarak sokaklardaki elektrik altyapısıyla ilgili yürütülen faaliyetler ve ardından başlayan kanal çalışmaları vatandaşların sabrını taşırdı. “Bitsin bu çile” diyerek yetkili makamlara seslenen yöredeki halk “Yaklaşık iki senedir süren bu çalışmalar yüzünden sokağa çıkamaz hale geldik. Her yer toz, toprak, yollar çukur içinde. İşe gideceğiz, bir de bakıyoruz sokağımızı kapatmışlar, yolda kalıyoruz. Bizi evimizde hapsedenler utansın” diyerek dert yandı. Yıllarıdır semtte iş yapan esnaf ise toz toprak arasında ekmek kavgasına düştüklerini belirtti ve “Bu yaşanan İzmir’in utancıdır” diyerek iflasın eşiğine geldiklerini dile getirdi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası