Ege Postası
Geri

Çalkaya'dan hodri meydan

AKP Balçova İlçe Başkanı Temel Yıldırım’ın “Balçova’nın darbede alınan malları geri verilsin” sözlerini yanıtlayan Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya Yıldırım’a ağır eleştirilerde bulundu.
Çalkaya'dan hodri meydan
Haberler / Yerel Politika
30 Haziran 2014 Pazartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Türkiye’de büyük bir satranç oynandığını ifade eden Başkan Çalkaya, İlçe Başkanı Temel Yıldırım gibi bazı siyasilerinde bu satrançta piyon olarak görev yaptığını ifade etti. İzmir’de gündem ne zaman değiştirilmek istense böyle piyonların ileri sürüldüğünü vurgulayan Çalkaya “Türkiye’nin en önemli değerleri özelleştirme ile peşkeş çekilmiş, madenler, barajlar otoyollar hep aynı holdinglere verilmiş şimdi de İzmir’in en önemli kamu malları İzmirlinin elinden alınmak isteniyor; bir de bakıyoruz ilçe başkanından bir demeç. Neymiş 32 yıl önce Balçova’nın darbe ile alınan malları geri verilsin. Böyle demeçlere İzmir’de artık çocuklar bile itibar etmiyor. Siz bir yandan Balçova Termal Otel gibi Balçova ile adı özdeşleşmiş bir kamu malına el koyacaksınız diğer yandan sahibi 3 kez el değiştirmiş İzmir Ekonomi Üniversitesi binasınıyada DSİ’nin de kullanımına açık olan Barajı geri isteyeceksiniz. Söylediğim gibi İzmir artık böyle basit satranç oyunlarına prim vermiyor. AKP İlçe Başkanı Sayın Temel Yıldırım Balçova’ya katkı yapmayı çok istiyorsa gelsin İl Özel İdaresi’nin malı olan Balçova Termal Otel’i birlikte savunalım. Balçova’nın bu önemli değerinin peşkeş çekilmesine izin vermeyelim.Sayın Temel Yıldırım ya oranın önümüzdeki günlerde kimlere peşkeş çekileceğini şimdiden göremiyor ya da eski ilçe başkanlarının söylediği gibi kendisi de bu özelleştirme işleri ile yakından ilgileniyor” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası