Ege Postası
Geri

Can: Akil İnsanlar maaş almıyor

Akil İnsanlar İçanadolu Bölgesi Üyesi Celalettin Can, Hatay'da çalışmaları hakkında bilgi verdi. Can, Akil insanların maaş almadığını vurguladı.        Akil İnsanlar heyetlerinde bulunan 19 kişinin...
Can: Akil İnsanlar maaş almıyor
Haberler / Güncel
10 Mayıs 2013 Cuma 18:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Akil İnsanlar İçanadolu Bölgesi Üyesi Celalettin Can, Hatay'da çalışmaları hakkında bilgi verdi. Can, Akil insanların maaş almadığını vurguladı.

        Akil İnsanlar heyetlerinde bulunan 19 kişinin BDP'nin hükümete önerdiği kişiler olduğunu savunan Can, “Zannedildiği gibi maaşlı değil Akil İnsanlar. İşsizlikten dolayı bu işi seçmiş işsiz güçsüz insanlar değil bu Akil İnsanlar. Ama işini gücünü bir süre ertelediler. Karşılıksız bir şekilde bu işi yürütmeye çalışıyorlar.” dedi. Celalettin Can, barış sürecinin MİT Müsteşarı Hakan Fidan öncülüğünde devam ettirildiğini sözlerine ekledi.

        Bu arada Mustafa Kemal Üniversitesi'nde, dün akşam saatlerinde, bugün yapılacak olan panelin bildirileri dağıtıldı. Dağıtım sırasında karşıt grup öğrenciler arasında arbede çıktı, 4 öğrenci yaralandı. Bu gelişme üzerine panelin yeri değiştirildi. Dernek binasında gerçekleştirilmesi planlanan panel, güvenlik gerekçesiyle Serinyol Kültür Merkezi'ne alındı. Paneli izlemek üzere kültür merkezine gelen hükümet konseri bir süre salona alınmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası