Ege Postası
Geri

Canik'te muhtarlara özel dernek binası yapılacak

Samsun Canik Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarları bir araya getirmek için Canik Muhtarlar Derneği binası yapacak. Binanın temel atma törenine katılan Canik Belediye Başkanı Başkan Genç, muhtarlara laptop ve yazıcı hediye etti. Eski Sanayi...
Canik'te muhtarlara özel dernek binası yapılacak
Haberler / Genel
27 Haziran 2013 Perşembe 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Samsun Canik Belediyesi, ilçede görev yapan muhtarları bir araya getirmek için Canik Muhtarlar Derneği binası yapacak. Binanın temel atma törenine katılan Canik Belediye Başkanı Başkan Genç, muhtarlara laptop ve yazıcı hediye etti.

Eski Sanayi Sitesi, Irmak Karakolu yanında yapılacak Canik Muhtarlar Derneği binasının temel atma törenine Kaymakam Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal, AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Safiye Öz, başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Başkan Osman Genç, ilçede vatandaşlar, muhtarlar, STK'larla aile olduklarını söyledi. Başkan Osman Genç, "Hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi önce halkımızın desteği ile sonrasında ise kamu kurum kuruluşların, derneklerin ve sivil toplumlarıyla ortak hareket ederek yaptık. Birlikte başardık. Ekip olunmadan hiçbir şey olmaz. Biz Canik'te bu sayede olmaz denilenleri başardık. İnsanların kafalarındaki prangaları yıktık. İlklerin ve enlerin belediyesi olduk. Diğer belediyelere öncü ve örnek olduk. Şimdi ise Canik Muhtarlar Derneği'ne yakışan bir hizmet binasının temelini atıyoruz. Toplantı salonları, ofis odaları ve birçok bölümden oluşacak yeni muhtarlar birliği hizmet binası ile muhtarlarımız daha kaliteli ve etkin hizmet verecek." dedi.

Muhtarların halka en yakın insanlar olduğunun altını çizen Başkan Genç, "Halkımızla, muhtarlarımızla, meclis üyelerimizle, teşkilatımızla birlik ve beraberlik içerisinde bugün Canik'i Türkiye'nin gözbebeği olan bir ilçesi yaptık. İnşallah bu başarılarımızın devamı gelecek. Bizim bir hedefimiz var. O da mutlu toplum, mutlu şehir. Mutlu bir toplum oluşturma noktasında muhtarlarımız hizmet zincirinin en önemli halkalarından birini oluşturmaktadır." diye konuştu.

Kendilerine verdiği destekten dolayı Başkan Genç'e teşekkür eden Canik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Genç, "Canikli muhtarlar olarak ilçemize yapılan çalışmalardan son derece memnunuz. İlçemizi 50 yıl ileriye götüren başkanımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Ne zaman ihtiyacımız olsa her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Bundan sonra da uyum içerisinde güzel çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum." dedi.

45 GÜNDE TAMAMLANACAK

Başkan Genç, törene katılan protokol üyeleriyle birlikte Canik Muhtarlar Derneği binasının temelini attı. Tören sonunda yeni hizmet binasında kokteyl veren Başkan Genç, muhtarlara laptop bilgisayar ve yazıcı hediye etti.

Toplam iki kat olarak planlanan ve 254 metrekare büyüklüğünde olacak Canik Muhtarlar Derneği binasında 2 adet oda, bekleme salonu, 60 kişilik toplantı salonu mutfak bulunacak. Dernek binasının 45 günde tamamlanması planlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası