Ege Postası
Geri

Çayırova Yarı Maratonu'na 7 bin başvuru

Kocaeli'ne bağlı Çayırova Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Yarı Maratonu'na 7 bin başvuru gerçekleşti. Türkiye içinden, hem de yurt dışından birçok ülke sporcusunun katılacağı ve 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek koşu sabah saat...
Çayırova Yarı Maratonu'na 7 bin başvuru
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 19:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kocaeli'ne bağlı Çayırova Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Yarı Maratonu'na 7 bin başvuru gerçekleşti. Türkiye içinden, hem de yurt dışından birçok ülke sporcusunun katılacağı ve 26 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek koşu sabah saat 09.00'da başlayacak.

Yarı Maraton ve 10K Çayırova Koşusu olarak devam eden ve 3K Halk Koşusu ile süslenen organizasyon içerisinde 1K Minik Adımlar ve Mini Minik Adımlar koşuları yer alıyor. Geçtiğimiz yıl toplamda 5 bin 250 katılımcının yer aldığı koşuda bu yıl başvuru sayısı 7 bin'e ulaştı. Her geçen yıl büyüyen organizasyona bu yıl da Türkiye içinden 56 farklı ilden ve yurt dışından 17 ülkeden koşucular katılacak.

21K ve 10K koşularında ilk 10'a girerek derece elde eden bay-bayan katılımcılara ve yaş gruplarına parasal ödül, dereceye giremeyen tüm katılımcı sporculara da günün anısına madalya, tişört ve göğüs numarası verilecek. Şölen havasında gerçekleşecek organizasyonda tüm koşu severleri Çayırova ilçesine davet eden Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırıva Kaymakamlığı, Çayırova Belediyesi ve Çayırova Gençlik Hizmetleri İlçe Spor Müdürlüğü'nün katkıları ile düzenlenen bu organizasyona dünya çapında önemli maratoncuların katılacağı açıklandı.

Yarışma Türkiye Atletizm Federasyonu'nun 2013 Yılı Uluslararası Faaliyetler Takvimi'nde yer alıyor. Çayırova Koşusu; TAF ve İAAF yarışma kurallarına uygun olarak 10 km. ve 21 km. Yol Koşusu olarak gerçekleştirilecek. Fatih Caddesi Dede Korkut Çay Bahçesi önünden başlayacak olan yarış aynı yerde bitecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası