Ege Postası
Geri

Çeşme'de ünlüler boy gösterdi

Sıcak havalardan bunalan ve iş stresini atmak isteyen ünlülerin adresi, bu hafta sonu da Çeşme sahilleri oldu
Çeşme'de ünlüler boy gösterdi
Haberler / İzmir
3 Ağustos 2013 Cumartesi 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çeşme'nin Ünlü koyu Aya Yorgi’yi tatil için tercih edenler arasında bu yıl Ebru Öztürk ve Nur Gümüşdoğan da yerlerini aldılar. Defileden defileye koşturan ve bu yıl yoğun tempoda çalışan iki manken plajda hem serinledi hem de bol bol eğlendiler. Kusursuz fizikleriyle dikkat çeken güzel mankenler birlikte denize atlayıp birlikte yüzdüler. Güzel ikili bol bol denizde zaman geçirerek serinlerken, rahat ve sempatik hareketleriyle objektiflerden rahatsız olmadıklarını gösterdiler. Güzel mankenler gün boyu tatilin tadını doyasıya yaşadılar.
 


SERMİYAN MİDYAT: İŞ HAKKINDA SORU SORMAYIN

Dizi oyuncusu ve yönetmen Sermiyan Midyat, Çeşme tatiline kaldığı yerden devam ediyor. Alaçatı pazarında dolaşan başarılı oyuncu, sportif giyim tarzıyla da şıktı. 'Hükümet Kadın' dizisiyle beğenilen Midyat, muhabirlere "İş hakkında soru sormayın" dedi ve sadece filmin üçüncüsünü çekip çekmeyeceği sorularına, "Henüz öyle bir şey yok. Olursa zaten haberiniz olur" demekle yetindi. Oteline doğru gitmek isteyen Sermiyan Midyat, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi.



FUTBOL ADAMLARI TATİLDE BULUŞTU

Türk futbolunun usta ismi Mustafa Denizli, memleketi İzmir'e adımını attı. Denizli, Şanbal Büyüka ve tümer metin ile bir restornada buluştu. Futbol programcısı Şansal Büyüka, eski futbolcu Tümer Metin ve Mustafa Denizli Tuval Restaurant'ta bir araya geldi. Yaklaşık iki saat muhabbet eden üçlüye arkadaşları da eşlik etti. Futbol anılarının paylaşıldığı masada keyifler yerindeydi. Kızları Lal ve Selin Denizli’den sonra Çeşme’ye gelen Mustafa Denizli, bir süre tatilini Çeşme’de yapacak.



ZEYNEP GÜLMEZ'İN DENİZ KEYFİ

Özel bir televizyon kanalında yayınlanan 'Aslan Kral' adlı dizide Şafak Sezer’in eşini canlandıran oyuncu Zeynep Gülmez, tatil için Çeşme’ye geldi. Arkadaşları ile birlikte Aya Yorgi Koyu’nda denize giren Gülmez, güzel bir gün geçirdi. Gözüne taktığı deniz gözlüğü ile sudan yarım saat çıkmayan Zeynep Gülmez, uzaklara açıldı. Daha sonra iskelede uzun uzun saçlarını tarayan oyuncu, arkadaşları ile bol bol sohbet etti.



AŞK TAZELİYORLAR

Mustafa Denizli’nin büyük kızı Selin Denizli, eşi Abdullah Burnaz ve oğlu Mustafa Cem Burnaz ile tatile tüm hızıyla devam ediyor.  Gündüzleri gözlerden uzak yerlerde denize giren Selin ve Abdullah Burnaz çifti akşam ise Alaçatı’dan kopamıyor. Fogo adlı barda gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlenen ikili mekandan el ele çıkarak objektiflere poz verdi.



DENİZ SEKİ COŞTURDU

Pop müziğin sevilen ismi Deniz Seki, hayranlarının yoğun ilgisi nedeniyle bir haftada iki kez Çeşme’de sahne aldı. Alaçatı’da bulunan Masquerade adlı barda sevenleriyle buluşan Seki, en güzel şarkılarını bir kez daha söyledi. Sabahın ilk saatlerine kadar süren konserde Seki, sahne performansı ve sesiyle kendini izleyenleri büyüledi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası