Ege Postası
Geri

Çevreci öğrencilere ağaç ödülü

Aksaray Belediyesi, atık pil toplama yarışmasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine 100 adet ağaç ve çeşitli ödül verildi. Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği (TAP) Aksaray Belediyesi ve Milli...
Çevreci öğrencilere ağaç ödülü
Haberler / Güncel
11 Haziran 2013 Salı 18:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aksaray Belediyesi, atık pil toplama yarışmasında birinci olan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerine 100 adet ağaç ve çeşitli ödül verildi.

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçılar Derneği (TAP) Aksaray Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen atık pil toplama kampanyasında 170 öğrenci ile 620 kilo pil toplayan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu birinci, Bilim Sanat Merkezi Okulu 156 kilo pille ikinci , Yalnızceviz İlköğretim Okulu ise 65 kilo pille üçüncü oldu.

    Mehmet Akif İlkokulu'nda düzenlenen ödül törenine Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Süleyman Arısoy ile çok sayıda öğrenci katıldı.

    Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta törende yaptığı konuşmada çevre bilincinin tüm çocuklara aşılanması gerektiğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, atık pil toplama rekoru kırarak çevreye önemli bir katkı sağlayan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencileriyle birlikte okul bahçesine 100 adet ağaç dikti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası