Ege Postası
Geri

Çiğli Kaymakamından ziyaret

Çiğli Kaymakamı Dr.Mustafa Arı 30 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığını kazanan Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu, yeni görevinde başarılar diledi.
Çiğli Kaymakamından ziyaret
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Mayıs 2014 Cumartesi 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çiğli Kaymakamı Dr. Mustafa Arı, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ı makamında ziyaret etti. Çiğli kaymakamlığı ve Çiğli Belediyesi ile ortak yürütülecek hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, Çiğli’ye hizmet noktasında iş birliğine hazır olduklarını söyleyen Kaymakam Dr. Mustafa Arı, “Öncelikliklerimiz arasında Çiğli’nin gelişimine katkı sunmak, halkımızın ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapmak var. Ve bu konuda Çiğli Belediyesi ile ortak akıl yürütmek istiyoruz. İlçemizdeki sıkıntılar belli. Vatandaşlarımıza ulaşacak hizmet ve projeler gerçekleştirilmeli” dedi.
İLÇEMİZE,HALKIMIZA LAYIK İŞLER YAPACAĞIZ
Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, “Kaymakamımızın yürüttüğü çalışmaları yakından takip ediyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın gereği olarak bütün kurumlar ve STK’lar ile iletişim halindeyiz. Çiğli için hep birlikte iyi, yararlı işler yapma zamanıdır; omuz omuza, yürek yüreğe. Kaymakamımız Dr. Mustafa Arı’ya Çiğli’ye sunmuş olduğu katkılardan, yürütmüş olduğu önemli hizmetlerden dolayı da ayrıca çok teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası