Ege Postası
Geri

Dikili’de dört bir yanda yatırım

Bütün şehir yasası ile Dikili Belediyesi’ne bağlanan tüm mahalle ve köylerde yatırımlar sürüyor. Deliktaş, Demirtaş ile Yaylayurt köylerinde çocukların ve gençlerin spor aktivitelerini gerçekleştirmelerine olanak sağlayacak projeler hayata geçiriliyor.
Dikili’de dört bir yanda yatırım
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2014 Cuma 12:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Dikili Belediyesi'ne bağlı ekipler ilçeye bağlı köylerde yaşayan gençlerin ve çocukların sosyal, kültürel ve spor faaliyetlerini gerçekleştirmesini ve geliştirmesini sağlayacak yatırımlar için düğmeye bastı. Belediye ekipleri, Deliktaş Köyü’nün girişinde diğer köylere yakın konumda bulunan, futbol sahasına el attı. Şehir Merkezinde yapılan çalışmaların, köylerde de aynı şekilde yürütüleceği konusunda verdiği sözü hatırlatan Dikili Belediyesi Başkanı Mustafa Tosun, “Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Şehir merkezinde ne varsa köylerde de o olacak” dedi.
 
"Tüm bölgelere eşit hizmet"
 
İlçe sınırları içerisinde yer alan tüm bölgelere eşit hizmet anlayışıyla yola çıktığını ifade eden Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışan Temizlik İşleri Birimi ve Park, Bahçeler Birimi koordineli bir çalışma içerisinde tüm bölgelere eksiksiz olarak hizmet ulaştırıyor. Bizler tüm arkadaşlarımızla, hemşehrilerimize hizmet eşitliği sağlayacağımızın sözünü vermiştik. Genç ve dinamik kadromuzla bu hedefler doğrultusunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Tek isteğimiz, Dikili halkını ve yaz sezonu boyunca misafir edeceğimiz tatilcilerimizi mutlu etmektir" şeklinde konuştu. 
  
Açık havada spor imkanı
 
Demirtaş, Yaylayurt köylerinde çalışmalar devam ederken, Deliktaş Köyü’nde eski ve yıpranmış çitleri söken ekipler, 90'a 120 boyutlarındaki alanın çevresini yeni çitlerle çeviriyor. Ekipler, montaj işlemlerini gerçekleştirmek için geç saatlere kadar alanda faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Spor yapmak isteyen tüm vatandaşların kullanımına açılacak futbol sahası, açık havada spor yapma imkanı sağlayacak şekilde düzenleniyor. Futbol sahası olarak tasarlanan alanda, toprak zemini saran yabani otların ve dikenlerin temizliğinden sonra, çim sahanın oluşabilmesi için tohumlama çalışmaları başlatılacak. Kale direklerinin değişmesi ile tamamlanacak olan futbol sahası, spor yapmak isteyen vatandaşlar için hizmete sunulacak.
 
Spor aktivitelerinin her alanda olumlu etkileri olduğunu belirten Başkan Tosun, gençlerin spor yaparken aynı zamanda sosyalleşmesini sağlayacak alanların çoğaltılması gerektiğine değinerek, "Bu konuda ilçemizin her köşesinde, değerlendirebileceğimiz projeler oluşturmaktayız. Bu projeleri hayata geçirmeye başladık. Tüm Dikilimizde sosyal ve kültürel aktivitelerden spor faaliyetlerine kadar her konuda çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası