Ege Postası
Geri

Gaziemir’in ‘altın ayağı’ ödüle doymuyor

Başarılarıyla adından söz ettiren Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Taekwondo Takımı, son katıldıkları Ümitler İl Şampiyonası’nda birincilik kazandı.74 kilogramda şampiyon olan beledi ye sporcusu Remzi Karakuş’a madalyasını takan Başkan Şenol, ““Gurur kaynağımız oldun” diye konuştu.
Gaziemir’in ‘altın ayağı’  ödüle doymuyor
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2014 Perşembe 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-2009 yılından bu yana başarıdan başarıya koşan, katıldığı turnuvalardan dereceyle dönen Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Taekwondo Takımı, yeni bir başarıya daha imza attı. Gaziemir Belediyesi Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda düzenlenen ve 35 spor kulübünden 150 sporcunun yarıştığı Taekwondo Ümitler İl Şampiyonası’nda, Gaziemir Belediyesi Spor Kulübü Derneği Taekwondo Takımı sporcusu Remzi Karakuş birincilik kazandı. 74 kilogramda birincilik kazanan Remzi Karakuş, şampiyonluk madalyasını Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan aldı. Şampiyonasına madalyasını vererek kutlayan Başkan Şenol, “Remzi katıldığı her turnuvadan dereceyle dönüyor. Aynı zamanda milli takım formasını da terleterek gurur kaynağımız olan başarılı sporcumuzdan, uluslararası arenada da dereceler bekliyorum” diye konuştu.

Örnek Tazegül, hedef olimpiyat
çalışmalarını Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu’nda sürdüren Remzi Karakuş, olimpiyatta Türkiye’yi başarıyla temsil eden Servet Tazegül’ü örnek alıyor ve olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil etmeyi hedefliyor. Şampiyonlar yetiştirmenin haklı gururunu yaşayan Antrenör Hasan Taştan, “Çok yetenekli sporcularımız var. Sporcularımızın Uluslararası turnuvalar, dünya şampiyonası ve hatta olimpiyatlarda dereceler alacağından eminim” diyor. Taekwondonun gençlere özgüven, disiplin, hayata karşı güçlü bir duruş ve yeni arkadaşlıklar kazandırdığını söyleyen Taştan, ebeveynlerin çocuklarını bilinçli bir şekilde spora yönlendirmelerini istedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası