Ege Postası
Geri

Menderes’te Değişim Rüzgarı

Yerel seçimin ardından CHP’den AK Parti’ye geçen Menderes Belediyesi’nde değişim dikkat çekiyor. Vatandaşın kaliteli hizmet alabilmesi için belediye bünyesinde faaliyette olmayan müdürlükler devreye sokuluyor.
Menderes’te Değişim Rüzgarı
Haberler / Yerel Yönetimler
21 Mayıs 2014 Çarşamba 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-30 Mart yerel seçiminin ardından yüzde 42’lik oy oranıyla göreve gelen Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, bütünşehir yasasıyla hizmet alanı genişleyen belediyede yeni müdürlükleri devreye soktu.
 
3 Müdürlük Devrede
 
Önceki dönem sadece birkaç müdürlükle belediye hizmet verirken, yeni dönemde farklı müdürlükler de faaliyete giriyor. İlçe halkına verilecek hizmet kalitesini arttırmak için kolları sıvadıklarını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Bütünşehir yasasıyla bize bağlanan beldelerin ardından nüfusumuzda artış oldu. İl Özel İdaresi’nin kapatılmasıyla birlikte mahalleye dönen köylerimize de sağlıklı hizmet götürmek istiyoruz Yaz aylarıyla birlikte artan nüfusumuz iki hatta üç katına çıkacak. Vatandaşımızın hizmete ulaşım konusunda sıkıntı yaşamaması için gerekli çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalar kapsamında belediye bünyesinde değişime gidiyoruz. Daha önceki yönetimde 19 müdürlüğün sadece bir kaçı faaliyetleyken, bizim dönemimizde bu böyle olmayacak. Kısır döngüden uzaklaşıyor, çağın gerektirdiği sistemi Menderes’e getiriyoruz. İlk olarak temizlik müdürlüğümüzü devreye soktuk. Ardından park ve bahçeler müdürlüğü ile çevre koruma ve kontrol müdürlüğünü hayata geçirdik. İşinde uzman isimler müdürlüklerin başına getirildi “ dedi.
 
Hizmet Zamanı
 
Menderes’in hizmette geride kaldığını kaydeden Soylu, “  Ne yazık ki ilçemiz istenilen noktada değil. İhtiyaçların giderilmesi konusunda yaşanan kaybı en hızlı şekilde telafi edeceğiz. Menderes’te zaman hizmet zamanı. Yapacağımız uygulamalarla yıllardır ağır işleyen hizmet anlayışını ortadan kaldırıyoruz. Amacımız halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda gerekli olan çalışmaları yerine getirmek. İlçemizi hak ettiği yere taşıyacağız “ diye konuştu.
 
Kimler Geldi '
 

Menderes Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne daha önce Gaziemir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde görevli Süleyman Kaba getirilirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne, Bornova Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde mühendis olarak görev yapan Nazan Çetin getirildi.  Yine Bornova Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü”nde görevli Ufuk Çetin, Menderes Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine getirilen isim oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası