Ege Postası
Geri

Bornova Belediyesi’nden vatandaşa özel hizmet

Bornova Belediyesi emlak, çevre ve temizlik vergilerini ödemeye gelen vatandaşları evlerindeymiş gibi ağırlıyor. Yoğunluğun yaşandığı Merkez Vezne’ye gelen Bornovalılar, sıralarını kurulan çardağın altında ikram edilen içeceklerini yudumlarken bekliyor. Bornova’da ileyen vatandaşlar vergilerini evlerinden ya da işyerlerinden ‘www.bornova.bel.tr’ adresine girerek internet üzerinden de ödeyebiliyor
Bornova Belediyesi’nden vatandaşa özel hizmet
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2014 Perşembe 10:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Bornova Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergileri birinci taksitlerinin son ödeme günü yaklaşırken artan yoğunlukta vatandaşlara özel hizmet veriyor. Büyükpark içerisindeki Merkez Vezne’ye gelen Bornovalılar sanki bir çay bahçesindeymiş gibi ağırlanıyor. Kurulan seyyar çardakta güneşten korunan vatandaşlar Bornova Belediyesi ikram aracından da yararlanabiliyor. Oturdukları yerde sıralarını beklerken çay, kahve ya da meyve sularını yudumluyor. İşlem sırası gelenler halkla ilişkiler personeli tarafından ilgili vezneye yönlendiriliyor.

Bornovalılara vergi ödeme konusunda göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Vergi ödeme sorumluluklarını yerine getirme konusunda özen gösteren vatandaşlarımızın ayakta sıra beklemelerini istemedik ve böyle bir hizmet sunduk” dedi.

Son ödeme tarihi uzatıldı

Bornova Belediyesi, emlak, çevre ve temizlik vergileri birinci taksitinin son ödeme tarihini 31 Mayıs’tan 2 Haziran’a uzattı. Büyük park içindeki Merkez Vezne, hafta ve ay sonuna denk gelen 31 Mayıs Cumartesi ve 1 Haziran Pazar günleri ile 2 Haziran Pazartesi günü de hizmet verecek. Merkez Vezne, hafta sonunda 09.00 ve 16.00 saatleri arasında açık olacak.

İnternetten ödeme imkanı da var

Bornova’da vatandaşlar, emlak vergilerini, internet üzerinden ‘www.bornova.bel.tr' adresine girerek ‘e-ödeme' sistemiyle evlerinden ya da işyerlerinden çıkmadan da ödeyebiliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası