Ege Postası
Geri

Çiğli esnafı ile büyük buluşma

Çiğlili esnafın yanında olan ve sorunların çözümü için esnafla işbirliğine giden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, ilk ziyaretini Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç’a yaptı. Çiğlili esnafların oda binasında yapılan toplantısına da katılan Başkan Hasan Arslan, kent için önemli kararları esnafın katkılarıyla alacaklarını söyledi.
Çiğli esnafı ile büyük buluşma
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2014 Perşembe 09:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, esnafa verdiği önemden dolayı ilk ziyaretini Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç’a gerçekleştirdi. Çiğlili esnaflar ile esnaf meclis üyelerinin de katıldığı görüşmede Çiğli’de ticareti canlandırmanın yoları arandı. Aynı zamanda Çiğlili gıda ve hizmet sektöründen katılan esnafların yaptığı toplantıya da katılan Başkan Arslan ticari anlamda Çiğli’nin önünü açmayı, hak ettiği yere ulaştırmayı, dışarıdan yatırımcıların geldiği bir cazibe merkezi haline getirmeyi istediklerini söyledi. Başkan Arslan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Belediye başkanı olarak Çiğli’nin ticari yaşamının bel kemiği olan esnafımızın önünü açamıyorsak, orada ticareti canlandıracak bir anlayıştan söz edemeyiz. Çiğli esnafını kimse mağdur edemez. Derdimiz Çiğli esnafının alışveriş eksikliğini giderebilmek. Sorunları konusunda onlara yardım edebilmek.”


ESNAFLA ORTAK HAREKET  
Göreve geldiği ilk günden bu yana yaptığı icraatlarına ilişkin bilgi veren Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Çiğli’de ticari yaşamı canlandırmak adına yapılacaklar konusunda Çiğli Esnaf Odası’yla ortak hareket edeceklerini belirtti. Çiğli esnafının sorunlarının kendi sorunları olduğunu söyleyen Başkan Arslan, “Çiğli’yi gezilebilir, yaşanabilir bir yer yapmak için esnafımızla el ele, kol kola çalışacağız. Yanlış bir çalışma içerisinde olmayacağız. Başka Çiğli yok. Hepimizin burayı gelilştirmek istiyoruz ve hepimizin yapabileceği çok şey var” dedi.

SORUNLARA BİRLİKTE ÇÖZÜM ARAMALIYIZ
Çiğlili esnafın sorunlarını Başkan Hasan Arslan ile çözeceklerini belirten Çiğli Esnaf Odası Başkanı Arif Altıkulaç ise belediye ile her zaman iyi ilişkiler kurduklarını bundan sonra da aynı çabanın süreceğini belirtti. Çiğli’nin gelişmesinde ticaretin önemine vurgu yapan Arif Altıkulaç, “Esnafın sorunlarının çözümlenmesi onların severek ve isteyerek görevlerine devam etmelerini sağlar. Onların zararına işler yapılmamalı. Çiğli dışından insanları nasıl buralara getirebiliriz biz bunun yollarını Başkanımız Hasan Arslan ile birlikte aramalıyız” dedi.
Çiğlili esnaflar da yaşadıkları sorunlar konusunda hem Başkan Hasan Arslan’ı bilgilendirdiler, hem de sunmuş olduğu katkılardan dolayı Başkana teşekkür ettiler.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası