Ege Postası
Geri

Karabağlar’da engellilere malzeme desteği

Karabağlar Belediyesi, İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü ile yapılan çalışmaların ardından 9 engelliye malzeme desteği gerçekleştirdi. Engellilerle birlikte etkinliğe katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu engellilerin oldukça benimsediği ve topla oynanan boccia oyunu oynadı, tekerlekli sandalyeye oturarak engellilerle bir süre sohbet etti.
Karabağlar’da engellilere malzeme desteği
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Mayıs 2014 Perşembe 09:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Karabağlar Belediyesi ile İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenen etkinlikte Karabağlar’da yaşayan engellilerle bir araya geldi. Etkinlikte Karabağlar Belediyesi’ne ulaşarak malzeme talebinde bulunan engellilere tekerlekli sandalye, bilgisayar ve koltuk değnekleri verildi. 
Etkinliğe katılarak engellilerle sohbet eden ve boccia oynayan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu engellilerin ve ailelerinin yerel yönetimler tarafından desteklenmeleri gerektiğini belirterek, “İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübüyle gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik çok anlamlı. Daha önce belediyemize gerek muhtarlar kanalıyla gerekse bizzat gelerek başvuran engelli vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. 6 engelli kardeşimize bedensel ölçülerine özel olarak hazırlanan tekerlekli sandalye, 1 engelli kardeşimize bilgisayar ve iki engelli kardeşimize de koltuk değneği verildi.  Bizim ilçemizde engelli sayısı oldukça fazla. Biz yerel yönetimler olarak engellilere ve ailelerine destek olmak istiyoruz. Malzeme desteği ve engellilere yönelik aktivitelerle bir araya gelerek birbirimize destek oluyoruz. Karabağlar’da gerçekleştireceğimiz kentsel dönüşüm çalışmalarında da engelli vatandaşlarımızı düşünerek hareket edeceğiz” dedi.
İzmir Direnen Engelsiz Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Funda Doğan Kapukıran’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek plaket veren Başkan Selvitopu tekerlekli sandalyeye oturdu, engellilerle birlikte boccia oynadı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası