Ege Postası
Geri

37 ressam 100 eser

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde, 37 Kursiyer Ressamın yaptığı 100 yağlıboya eser sergileniyor.
37 ressam 100 eser
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Mayıs 2014 Cuma 11:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Resim Heykel Müzesi Suluboya Atölyesi Hocası Ertuğrul Saraç eğitmenliğinde, 37 kursiyer ressamın yaptığı 100 yağlıboya tablo, sanatseverlerle buluşuyor. Foça Belediyesi Meclis Üyesi Ali Aktaş’ın açılışına katıldığı sergiye, sanatseverler yoğun bir ilgi gösteriyor.

 

21 Mayıs 2014, Çarşamba günü gerçekleşen, yağlıboya resim sergisinin açılışını; İzmir Resim Heykel Müzesi Suluboya Atölyesi hocası Ertuğrul Saraç ve Belediye Meclisi Üyesi Ali Aktaş birlikte yaptılar.

 

Sergi açılışında konuşan İzmir Resim Heykel Müzesi Suluboya Atölyesi Eğitmeni Ertuğrul Saraç, sergide; 37 kursiyerin oluşturduğu 100 eserin olduğunu ve kursiyerleriyle birlikte çok daha iyiyi üretmek için çalıştıklarını belirterek, “Foça, kültür sanat etkinlerine çok önem veren bir Belediye Başkanına sahip. Bundan dolayı çok şanslıyız.” dedi.

Açılışa katılan Foça Belediye Meclis Üyesi Ali Aktaş ise; “Foça Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının yanında olmaya daha önce olduğu gibi devam edeceğiz. Sanatçı dostlarımızı Foça’da görmek bizleri çok mutlu ediyor. Sanat, dostluğun, barışın, sevginin artmasını sağlayan güzel bir uğraştır. Güzel bir sergi olduğunu görüyorum. Eserleri oluşturan sanatçılarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.


Foça Sosyal Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde sanatseverlerin beğenisine sunulan yağlıboya resim sergisi, 30 Mayıs 2014, Cuma gününe dek ziyaret edilebilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası