Ege Postası
Geri

Çiğli bu ayrılığı konuşuyor

Uzun yıllar Eski İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer ile birlikte siyaset yapan Vezir Aslan'ın Çiğli'de yapılacak delege seçimleri öncesi siyasi başkan yardımcısı yapılması Çiğli'de tartışma konusu oldu. Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın bu hamlesi ilçe Başkanlığı öncesi “siyasi rüşvet” olarak değerlendirildi.
Çiğli bu ayrılığı konuşuyor
Haberler / Yerel Politika
24 Haziran 2014 Salı 12:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HABER SERVİSİ- Çiğli'de yerel seçimlerde zafer ile ayrılan CHP'li Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın seçim sonrası Çiğli'de yaptığı uygulamalar Çiğli'de tartışmalara neden oldu. İlçe yönetiminin düşürülmesinden sonra eski İlçe Başkanı Nihat Gültekin'in " ilçe yönetiminde birçok arkadaşımız işe vaadi ile istifa ettrildi" açıklamalarından sonra gözler Belediye Başkanı Hasan Arslan'a çevrildi.

ARSLAN’DAN KOÇER’E KARŞI VEZİR ASLAN HAMLESİ
Kongre de Arslan'a en güçlü rakip olan eski İlçe Başkanı Ali Rıza Koçer'in düşürülen İlçe Başkanı Nihat Gültekin, Aziz Buğa ile bir araya gelerek birlikte hareket etme kararı almasından sonra gözler Belediye Başkanı Hasan Arslan’a çevrildi. Arslan Koçer’e ve Gültekin’e karşı hamle yaparak Ali Rıza Koçer ile birlikte yıllarca birlikte hareket eden Vezir Aslanı İlçe Başkanlığı seçiminde önce Belediye Başkan yardımcısı olarak ataması tartışmalara neden oldu. Çiğli siyasi arenada bu atama İlçe Başkanlığı seçiminden önce “ seçim rüşveti ” olarak değerlendirildi.  

ARSLAN’IN İLÇE BAŞKAN ADAYI GÜNDÜZ
Bu gelişmelerden sonra Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve ekibi’nın adayı 6 Temmuz’daki ilçe kongresinde Çiğli Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Hüseyin Gündüz’ü çıkarmayı planlıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası